Kind wijst naar een hoek van de kamer en begroet met een glimlach: volgens zijn vader zou hij zijn overgrootmoeder hebben gezien

Janine image
door Janine

02 Mei 2022

Kind wijst naar een hoek van de kamer en begroet met een glimlach: volgens zijn vader zou hij zijn overgrootmoeder hebben gezien
Advertisement

Of je nu in paranormale verschijnselen gelooft of niet, er zijn veel gevallen en getuigenissen die dit soort feiten en episodes rapporteren. Vaak zijn de meest voorkomende protagonisten kinderen: volgens de algemene mening zijn zij het - naast dieren zoals katten - die een overduidelijke gevoeligheid hebben en het vermogen hebben om in de zogenaamde "onzichtbare wereld" te kijken. Dit komt omdat ze niet zouden worden geconditioneerd door het filter van angst en een soort vaardigheid zouden behouden die we op volwassen leeftijd de neiging hebben om te verliezen. Scepticisme of niet, het is zeker dat sommige feiten echt onverklaarbaar zijn.

Wat bijvoorbeeld een jonge Schotse vader meemaakte, die zijn kind zag glimlachen en groeten in de richting van een hypothetische onzichtbare aanwezigheid.

via Daily Record

Advertisement

De verontrustende ervaring overkwam Jamie Bonnet, terwijl hij in bed lag met zijn twee jaar oude zoon Loki.

Op een gegeven moment zag de man het kind een arm in een bepaalde richting uitstrekken. Eerst dacht hij dat hij naar de lamp in de kamer wees, maar toen realiseerde hij zich dat dit niet het geval was.

Loki kreeg plotseling een vreemde uitdrukking, alsof hij verbijsterd was, maar toen verscheen er een grote glimlach op zijn gezicht, vergezeld van een groet met zijn hand in de richting van een hoek van de kamer.

Terwijl de kleine jongen lachte en het woord "hallo" bleef herhalen, vroeg de 30-jarige vader hem tegen wie hij hallo zei.

"Eerst dacht ik dat hij naar de lichte schaduw wees. Toen hij weer wees en vroeg 'Wat is dat?' zag ik dat hij naar de hoek wees en begon toen te zwaaien. Hij ging op het bed zitten met een grote glimlach op zijn gezicht. Ik schrok, ik wist niet wat ik moest doen."

Advertisement
Pexels-Not the actual photo

Pexels-Not the actual photo

De man zei dat het kind de afgelopen dagen herhaaldelijk de open kledingkast bij hun slaapkamer had begroet.

Jamie veronderstelde wat er aan de hand was: volgens hem zou Loki zijn overgrootmoeder Isabel Mathers hebben gezien, op wie hij erg gesteld was en die onlangs op 87-jarige leeftijd was overleden. De vrouw had voor haar dood verklaard dat ze vanaf de andere kant voor hen zou zorgen.

Het feit dat het kind heel verlegen is en nooit iemand buiten zijn familie begroet, versterkte Jamie's theorie, die erg angstig was tegenover die scène.

"Het is duidelijk dat hij naar iemand in de hoek wees en gedag zei. Hij is erg verlegen, hij begroet niemand tenzij het familie is. Gezien de manier waarop hij glimlachte en zwaaide, was de enige persoon aan wie we dachten de oma van mijn vrouw Stacey."

Stacey, Loki's moeder, 25 jaar, noemde het idee dat Isabel nog steeds aanwezig zou zijn en over haar en haar dierbaren waakte “prettig”. Haar man maakte er daarentegen een gewoonte van om de volgende nachten met het licht aan te slapen.

"Ik geloofde eerder niet in deze verschijnselen, maar mijn overtuigingen zijn nu een beetje veranderd. Het is fijn om te weten dat er misschien iets na het leven is en dat zij er zou kunnen zijn om over hem te waken. Ze zeggen dat kinderen vatbaarder zijn om dit soort dingen te zien."

Stacy deelde een video op Tik Tok die populair werd vanwege de "paranormale groeten" van de kleine Loki.

Wat vind je van dit verhaal, toeval of bovennatuurlijk?

Advertisement