Elke keer als ze haar vragen waarom ze geen kinderen heeft, vraagt ​​ze vrienden en familieleden om een ​​dollar: bekritiseerd

Janine image
door Janine

09 Mei 2022

Elke keer als ze haar vragen waarom ze geen kinderen heeft, vraagt ​​ze vrienden en familieleden om een ​​dollar: bekritiseerd
Advertisement

Hoe vaak, als je geen kinderen hebt, stellen vrienden, vragen familie en kennissen je de vragen: "wanneer gaan jullie aan kinderen denken?”, Of "waarom heb je ze nog niet?". De mensen op wie ze zijn gericht, weten hoe vervelend het kan zijn. Zelfs als deze vragen in verschillende gevallen worden gesteld zonder de wil om te beledigen, kunnen ze vaak opdringerig en behoorlijk ongepast zijn. Dit zijn tenslotte persoonlijke keuzes, waar je niet te veel op moet aandringen of mee moet bemoeien, waarmee je degenen die je voor je hebt kunt irriteren.

De vrouw die op Reddit een bericht publiceerde dat snel zijn weg vond op internet, weet er alles van. Wat schreef ze? Simpel: dat ze een dollar vroeg aan elke persoon die vroeg wanneer ze een baby zou krijgen. En ze deed het echt, met behulp van een speciaal potje genaamd “Pregnancy Jar” (zwangerschapspotje in het Nederlands) en liet de nieuwsgierigen op zijn minst verbijsterd achter. Toen haar broer het haar ook vroeg, ontstond er echter een probleem, wat leidde tot hevige discussies en onenigheden binnen de familie. Laten we eens kijken wat er gebeurde.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Mijn man en ik zijn 6 jaar getrouwd - schrijft de vrouw terwijl ze haar post begint - vrienden en familie bezorgen ons constante stress omdat we geen kinderen hebben. Ze vertellen ons dat we het snel moeten doen, we willen het, maar het is nog niet gebeurd. Dus omdat niemand zich inhield, kwam ik op het idee - misschien stom - om een ​​potje te pakken en het 'Zwangerschapspotje' te noemen".

Een merkwaardig idee, dat van de vrouw, dat bij haar kennissen verbazing, verbijstering en zelfs een beetje verlegenheid opwekte. "Telkens wanneer iemand ons vraagt ​​wanneer we een baby zullen krijgen - schreef ze opnieuw - haal ik de pot tevoorschijn en vraag ik hem om er een dollar in te stoppen. Ondanks de verbijstering werkte het, want de meeste mensen zijn er na een tijdje mee gestopt met vragen". De problemen moesten echter nog komen.

Toen haar broer haar tijdens een etentje de vraag stelde, werd het gesprek onderbroken en stond de jonge vrouw op om haar potje te pakken en haar broer te vragen de dollar erin te doen. "Hij staarde me aan en vroeg me toen of ik serieus was - is in de post te lezen - ik begreep dat hij zich erg schaamde, maar hij deed toch wat ik hem vroeg. Ik ging terug naar mijn stoel en ging door met eten alsof er niets was gebeurd De maaltijd verliep echter op een zeer gênante manier." Tot het punt dat de vrouw ruzie kreegd met haar moeder, die aan tafel zat.

Advertisement
Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

Volgens wat ze in de post op Reddit meldde, zou haar moeder erg boos op haar zijn geweest. “Ze zei me dat ik moest stoppen om zo kinderachtig te doen, dat ik mijn broer niet in verlegenheid moest brengen en dat ze zich ernstig zorgen maakte omdat mijn man en ik nog geen baby hebben, ook al zijn we in de dertig. Mijn man en ik zijn weggegaan en we hebben ze al dagen niet gezien."

In het licht van alles wat er is gebeurd, heeft de vrouw besloten om de Reddit-gemeenschap om een ​​mening te vragen, waarbij ze aangeeft dat de rest van haar familie het ook met haar moeder eens is dat ze moet stoppen met het vragen om geld voor die vervelende vraag. Gebruikers die haar verhaal lazen, kozen de kant van haar en suggereerden voor de grap zelfs wijzigingen aan te brengen in de "prijs", door deze te verhogen tot $5. Velen hebben haar stunt ondersteund en geprezen, in de vaste overtuiging dat mensen zich niet te veel met zulke persoonlijke dingen moeten bemoeien.

Advertisement