Bruidsmeisje knipt haar haren af en wordt van de bruiloft weggestuurd

Janine image
door Janine

09 Juni 2022

Bruidsmeisje knipt haar haren af en wordt van de bruiloft weggestuurd
Advertisement

Om voorhuwelijkse crises te voorkomen, is het de taak van elk bruidsmeisje om zoveel mogelijk toe te geven aan de bruid. De weken voorafgaand aan de bruiloft zijn stressvol, vooral wanneer de toekomstige vrouw de hele organisatie moet regelen, van de locatie, tot de bloemen, tot de tafels, tot aan de kleding van haar begeleiders. Het kan echter voorkomen dat hoge stress leidt tot onaangename en surrealistische situaties.

Dit is het geval van onze hoofdpersoon. Het gaat om een bruidsmeisje dat ontheven is van haar functie omdat ze haar haar had laten knippen voor de bruiloft.

Als het absurd klinkt, wacht dan tot je de rest hebt gelezen.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Ons verhaal vertelt over een nogal uniek huwelijk. De hoofdpersoon zegt in een bericht op Reddit dat ze door een van haar beste vriendinnen is gekozen als bruidsmeisje. En tot nu toe niets vreemds, behalve dat het huwelijk drie dagen zou duren en de vrouw voor de gelegenheid drie verschillende jurken, bijpassende schoenen en verschillende kapsels van dag tot dag had moeten regelen. Ondanks de enorme kosten van $700, had het bruidsmeisje gehoor gegeven aan de eigenaardige verzoeken van haar vriendin.

Helaas was de vrouw kort voor het jawoord gedwongen haar haar te knippen, dat te veel beschadigd was. Na het communiceren van de moeilijke beslissing aan de bruid, gebeurde het ondenkbare.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

De communicatie werd gevolgd door een paar dagen stilte en vervolgens kwam een onverwachte boodschap: "Ik was erg meegaand met je, maar ik kan niet toestaan ​​dat je me niet respecteert. Je weet hoeveel mijn huwelijk voor mij betekent - schreef de toekomstige bruid in de eerste regels van de boodschap - mijn man en ik hebben veel geld geïnvesteerd in het maken van video's en foto's zodat ze perfect zouden zijn. Sinds ik je vroeg om bruidsmeisje te worden, ben ik duidelijk tegen je geweest”, vervolgde de vrouw, die eindigde “je timing was slecht! Je hebt geen respect voor mij en gezien de situatie vraag ik je om niet op mijn bruiloft te verschijnen."

De vrouw, geschokt door de ongevoeligheid van haar vriendin, wordt drie dagen voor de bruiloft uitgesloten van de viering. Dus, bedroefd, stuurt ze haar vriendin en echtgenoot een factuur met de kosten van alle gekochte kleding.

"Ik heb uren besteed aan het helpen met alle details. Ik ben bereid geweest om haar verzoek te accepteren”, zeg ze.

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Omdat ze geen reactie kreeg, besloot het ongelukkige bruidsmeisje om het pasgetrouwde stel voor de rechter te slepen en Reddit-gebruikers te vragen of ze de juiste keuze had gemaakt.

De meeste opmerkingen steunden haar beslissing en voegden eraan toe dat het haar recht was om op zijn minst al het geld te ontvangen dat ze had uitgegeven.

"De bruiloft moet een moment van vreugde zijn dat je wilt delen met je dierbaren - is te lezen in een opmerking - je moet niet alles focussen op foto's of video's. Deze bruid had het echt mis".

Wat vind jij?

Advertisement