Hij weigert zijn vliegtuigstoel af te staan ​​aan een moeder met haar kind omdat hij meer heeft betaald

Janine image
door Janine

30 Mei 2022

Hij weigert zijn vliegtuigstoel af te staan ​​aan een moeder met haar kind omdat hij meer heeft betaald
Advertisement

Reizen met het vliegtuig kan een even mooie als rampzalige ervaring zijn. Veel maatschappijen brengen tot op heden kosten in rekening voor de stoelkeuze en daarom is het nodig om een ​​toeslag op de ticketprijs te rekenen om de gewenste accommodatie te krijgen.

Zeker als het om intercontinentale vluchten gaat, kan het hebben van de stoel die je wilt een redding zijn tegen verveling en ongevraagd gezelschap naast je.

De hoofdpersoon van het verhaal dat op Reddit wordt verteld, kan het daar alleen maar mee eens zijn. Voor zijn vlucht van Europa naar Azië besloot hij ruim van tevoren te boeken en verzekerde hij zichzelf van een stoel naast zijn vrouw, op de eerste rij, in het centrale gedeelte.

Alles verliep perfect, totdat het tijd was om te vertrekken, en een vrouw hen vroeg om van stoel te veranderen zodat haar man naast haar kon zitten...

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Toen we aan boord kwamen zat er een vrouw met een kind in haar armen op de middelste stoel - begint de man te vertellen - we hadden de twee zijstoelen genomen in de hoop dat de middelste stoel leeg was, maar we waren bereid om te wisselen met de passagier in het midden, als ze tijdens de vlucht niet tussen ons in wilde zitten”, specificeerde hij, waarmee hij verduidelijkte dat hij bereid was een minimum aan flexibiliteit te tonen.

"Die vrouw, zonder me zelfs maar de tijd te geven om mijn koffers op te bergen, vroeg me of ik van stoel kon wisselen met haar man, die op de tweede rij zat, omdat ze hulp nodig had met haar zoon, maar ik vertelde haar beleefd dat ik dat niet zou hebben geaccepteerd omdat alleen de eerste rij een extra ruimte had waarvoor ik had betaald", vertelde hij, terwijl hij gaat zitten en de blik negeert van de vrouw die bleef beweren dat haar man ook voor de eerste rij had betaald, maar die vervolgens werd verplaatst naar de tweede.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Na een tijdje kwam de steward naar ons toe en vertelde ons dat er nog twee stoelen vrij waren op de eerste rij en dat we daar mochten zitten”. Dus de twee wisselen van plaats en gaven de stoel aan de echtgenoot van de vrouw met het kind, die als reactie daarop bleven doorgegaan met het klagen tegen hen.

Toen de man zijn schoonfamilie vertelde wat er was gebeurd, kreeg hij het verwijt dat hij zijn stoel voor het stel had kunnen afstaan.

De gebruikers van het sociale netwerk zijn het daarentegen eens met de protagonisten van ons verhaal: "het hebben van een kind geeft je niet het recht om alles te krijgen wat je wilt, vooral omdat ook zij de mogelijkheid hadden om van tevoren te reserveren, precies zoals jullie dat hebben gedaan", is te lezen in een reactie.

Wat vind je van het verhaal?

Advertisement