Jongen wordt geschorst van school en zijn moeder dwingt hem het gras van de buren gratis te maaien (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

24 Juni 2022

Jongen wordt geschorst van school en zijn moeder dwingt hem het gras van de buren gratis te maaien (+ VIDEO)
Advertisement

Het ouderschap is niet gemakkelijk, vooral niet als het om tieners gaat. Je wordt gedwongen om te gaan met de momenten van ongehoorzaamheid, met de eerste ervaringen, de eerste leugens en de slapeloze nachten die je hebt doorgebracht met wachten tot ze terugkomen van dat feest waarvan je niet wilde dat ze er naartoe gingen.

Het is zelfs nog moeilijker om tegen ze te schreeuwen en ze te straffen, omdat je nooit weet of dat de juiste weg is en of wat je hebt besloten effectief zal zijn waardoor ze echt een lesje zullen leren.

Een Californische moeder moet alles al hebben geprobeerd, want toen haar zoon van school werd geschorst, besloot ze hem een ​​nogal bijzondere straf te geven.

via FOX6

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

De hoofdpersoon van het verhaal, Nyia Williams, is een Californische moeder van vier kinderen, die, zodra ze erachter kwam dat haar zoon, Amaurryon Johnson, vijf dagen van school was geschorst, besloot hem een ​​voorbeeldige straf te geven.

"Ik vroeg me af wat ik hem kon laten doen": zei de vrouw, die niet geloofde dat hij, door hem van zijn mobiele telefoon of iPad te beroven, echt zou beseffen hoe fout hij was. Ze wilde niet dat hij niets van die gebeurtenis zou leren en voelde dat ze een grote verantwoordelijkheid droeg.

Wat ze wilde was iets dat in het geheugen van haar zoon zou blijven hangen, dus, starend naar haar overwoekerde tuin van de vorige zomer, kreeg ze een geniaal idee. Hij zou thuis het gras hebben gemaaid, maar dat niet alleen...

Advertisement

In plaats van zijn computer of videogame-console van hem af te nemen, bedacht ze om op Facebook een bericht te posten waarin ze een volledig gratis grasmaai-service aanbood voor alle buren die het nodig hadden. Tientallen reageerden op de advertentie.

"Ik vond het geniaal, we konden geld besparen door een tuinman niet te betalen - zei de vrouw die Amaurryon inhuurde - en tegelijkertijd een moeder te helpen haar kind een les te leren.

De jongen maaide uur na uur het hele gazon en zei dat hij zich na dat harde werk goed voelde en het bijna leuk begon te vinden.

"Aan het eind van de dag had ik het gevoel dat ik mijn zoon iets had geleerd", zei de vrouw.

Amaurryon had het gevoel dat hij eindelijk aan de gemeenschap had teruggegeven wat hij had afgenomen met zijn wangedrag op school en zei dat hij na de schorsing het werk zou voortzetten om wat extra geld te verdienen.

Advertisement