Zijn vrouw kookt elke dag instant noedels voor lunch, ontbijt en diner: hij vraagt ​​echtscheiding aan

Janine image
door Janine

10 Juni 2022

Zijn vrouw kookt elke dag instant noedels voor lunch, ontbijt en diner: hij vraagt ​​echtscheiding aan
Advertisement

Hoe vaak hebben we, om de meest uiteenlopende redenen en vooral door tijdgebrek, ons moeten behelpen met het bereiden van maaltijden? We zouden ze graag wat uitgebreider, verfijnder en smakelijker willen hebben, maar misschien moeten we genoegen nemen met enkele kant-en-klare gerechten, die gewoon opgewarmd moeten worden...

We hebben ons allemaal, op een of ander moment, in deze situatie bevonden, maar is het mogelijk om altijd onze toevlucht te nemen tot reeds gekookt voedsel? Volgens het merkwaardige verhaal dat we je gaan vertellen, lijkt het zo. En de situatie, voor de hoofdpersoon, werd zo moeilijk dat hij van zijn vrouw wilde scheiden, juist omdat de vrouw elke dag instant noodles bereidde. Ongelooflijk? Wacht om het te zeggen: laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via The New Indian Express

Advertisement
Takeaway/Wikimedia - Not the actual photo

Takeaway/Wikimedia - Not the actual photo

Noodles voor het ontbijt, de lunch en het diner, elke dag, zonder de mogelijkheid van alternatieven. Zo kunnen we de beslist weinig gevarieerde voeding samenvatten van het Indiase echtpaar dat met hun verhaal snel het web rondging. Natuurlijk: het is vaak een lekker en makkelijk gerecht, maar misschien om af en toe eens te koken, zonder te overdrijven.

De vrouw van een Indiase man die naar de rechtbank van Mysuru ging, kende in de keuken echter geen alternatief. Het ene pakje na het andere, dag in dag uit, waren de maaltijden die het paar at, altijd hetzelfde: instant noodles. Men vraagt ​​zich af waarom de man de situatie niet ter hand nam en niet persoonlijk bijdroeg aan het bereiden van voedsel, maar hij had ongetwijfeld genoeg van die spaghetti.

Advertisement
Tahir Hashmi/Flickr - Not the actual photo

Tahir Hashmi/Flickr - Not the actual photo

Dus, uitgeput, stapte hij naar de rechtbank en vroeg de echtscheiding aan van zijn echtgenote. "Hij zei dat zijn vrouw niet wist hoe ze ander voedsel dan instant noodles moest bereiden - was de opmerking van rechter Raghunath - ze maakte ze voor ontbijt, lunch en diner, en wanneer ze boodschappen ging doen kocht ze alleen dat soort voedsel". Een bijzonder kenmerk van die relatie, dat de zaak zelfs de “zaak Maggi" werd genoemd, naar de naam van het merk dat de noodles produceert.

Volgens wat is geleerd, zou de echtscheiding in onderling overleg worden bekrachtigd, en het is niet de eerste keer dat de rechtbanken echtelijke conflicten moeten behandelen die op zijn zachtst gezegd om merkwaardige redenen zijn ontstaan. We kunnen alleen maar hopen dat de man wat meer geniet van de keuken en dat zijn vrouw tegelijkertijd gepassioneerd is door ander eten!

Advertisement