Hij staat niet toe dat buren in zijn tuin kamperen: hij vraagt ​​gebruikers of hij iets verkeerd heeft gedaan

Janine image
door Janine

21 Juni 2022

Hij staat niet toe dat buren in zijn tuin kamperen: hij vraagt ​​gebruikers of hij iets verkeerd heeft gedaan
Advertisement

Een goede relatie met je buren is essentieel om goed en rustig te kunnen leven. Hoewel er veel redenen kunnen zijn om onenigheid met de buren te hebben, is het belangrijk om te proberen respectvol te zijn en vriendelijk te zijn voor degenen die naast ons wonen.

Helaas zijn er gevallen waarin dit helemaal niet eenvoudig is en er tal van problemen ontstaan. Een man vertelde zijn slechte ervaring met buren op Reddit en vroeg gebruikers of hij er goed aan had gedaan om zijn buren te verbieden te kamperen in zijn zestien hectare grote tuin. Laten we kijken wat er gebeurde om zijn redenen te begrijpen.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Ik bezit zes hectare bos achter mijn huis, het is duidelijk mijn eigendom aangezien er borden zijn die aangeven dat het privébezit is - begint de man uit te leggen in de eerste regels van de post - ik heb meestal begrip voor de mensen die met hun hond wandelen of excursies maken of de kinderen die daar spelen".

De man legt uit dat hij openstaat voor het delen van zijn ruime tuin omdat hij weet dat het een bijzonder mooie en veilige plek is, zolang zijn gasten respectvol omgaan met de bomen en geen schade aanrichten.

"Vanavond was er echter een probleem: terwijl ik aan het wandelen was zag ik een brand tussen de bomen." Na momenten van paniek, ervan overtuigd dat hij per ongeluk een brandende sigaret had achtergelaten, ontdekte hij een groep kamperende jongens die een vuur in zijn tuin hadden aangestoken.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

De man zei dat hij de jongens benaderde die hem, na te zijn geschrokken, vroegen wat hij daar aan het doen was. "Ik vertelde hen dat ik de eigenaar van de tuin was en vroeg hen om te vertrekken, maar ze zeiden dat ze nergens heen gingen en dat ze niets verkeerds deden." De eigenaar, moe van de situatie, belde de bevoegde autoriteiten en stuurde de jongens weg.

Nu vraagt ​​de man de gebruikers of hij verkeerd heeft gehandeld door ze zo weg te jagen, maar de meeste gebruikers zeiden dat het zijn recht was om de groep weg te sturen, aangezien het zijn eigendom was.

Wat vind jij? Denk je dat de man het goed heeft gedaan?

Advertisement