Ze maakt een drankje met curieuze ingrediënten in een TikTok-video: “Het smaakt hetzelfde als Coca-Cola"

Janine image
door Janine

28 Juni 2022

Ze maakt een drankje met curieuze ingrediënten in een TikTok-video: “Het smaakt hetzelfde als Coca-Cola"
Advertisement

Coca-Cola is de koningin van de frisdranken, die beroemd werd dankzij haar geheime melange waarvan niemand weet hoe hij deze moet reproduceren. Aanvankelijk niet bruisend, ontstond de samenstelling uit de toevallige fout van een apotheker en vandaag is het beroemd over de hele wereld, evenals aanwezig in de koelkasten van veel mensen. Een meisje probeerde een blend te maken die hetzelfde smaakte als Coca-Cola in een video die populair werd op TikTok, met een mix van merkwaardige ingrediënten.

via People

Advertisement
@mandyvjones/TikTok

@mandyvjones/TikTok

Amanda Jones trok de aandacht van duizenden gebruikers door een clip te delen waarin ze een alternatieve versie van Coca-Cola probeert te maken. Daarbij gebruikte ze bijzondere ingrediënten: bruiswater en balsamicoazijn. Het doel was om een ​​drankje te creëren dat hetzelfde smaakte als het origineel.

Gezien deze uitgangspunten is het denkbaar dat het resultaat twijfelachtig was, maar volgens de commentaren lijkt het erop dat velen de blend hebben gewaardeerd en op hun beurt dezelfde combinatie hebben geprobeerd, inclusief voedingsdeskundigen.

Zo bereikte de clip een ongelooflijk aantal gebruikers, ging snel TikTok rond en lanceerde een trend die letterlijk het sociale netwerk veroverde.

Advertisement
@mandyvjones/TikTok

@mandyvjones/TikTok

Amanda, in de video gepubliceerd op haar profiel mandyvjones, registreerde zichzelf terwijl ze La Croix met de smaak van guave in een glas met ijs schonk en er een paar druppels balsamicoazijn aan toevoegde. De jonge vrouw zei dat ze de vreemde blend had geleerd van haar Pilates-leraar, die het drankje bijna elke dag maakt en beweert dat het hetzelfde smaakt als cola.

Jones testte het resultaat aan het einde van de bereiding en zei met grote verbazing: "Het smaakt als Coca-Cola."

Binnen 24 uur volgden veel gebruikers haar voorbeeld, aangezien de gebruikte ingrediënten gemakkelijk te vinden zijn. In feite zijn bruisend water van welk merk ook en balsamico-azijn gemengd in een glas met ijs voldoende.

@mandyvjones/TikTok

@mandyvjones/TikTok

Er was geen gebrek aan negatieve en sceptische opmerkingen: "Nul kans dat het naar Coca-Cola smaakt", schreef een gebruiker, terwijl een ander eraan toevoegde: "Heb je ooit Coca-Cola gedronken?" - "Alleen omdat het dezelfde kleur is, wil nog niet zeggen dat het hetzelfde is", oordeelde weer een ander.

Het waren echter de sterke twijfels die honderden kijkers ertoe brachten de mix te proberen en hun mening te geven.

Wat vind jij van deze merkwaardige blend? Wil je het ook proberen?

Advertisement