Ze beweert dat ze 's nachts door aliens is ontvoerd: "Ik werd ver van huis wakker vol blauwe plekken"

Janine image
door Janine

24 Juni 2022

Ze beweert dat ze 's nachts door aliens is ontvoerd: "Ik werd ver van huis wakker vol blauwe plekken"
Advertisement

Er zijn mensen die in het bestaan ​​van buitenaardse wezens geloven en mensen die dat niet doen. Sommigen denken dat ze zelfs onder ons zijn, op aarde, verborgen en klaar om op het juiste moment in actie te komen. Dan zijn er mensen die beweren nauwe ontmoetingen met hen te hebben gehad en daarom niet te twijfelen over hun aanwezigheid. Een vrouw zei dat ze verschillende keren werd ontvoerd door buitenaardse wezens terwijl ze sliep, en wakker werd op vreemde plaatsen en ver weg van haar bed. Deze episodes zouden al sinds haar kindertijd plaatsvinden, maar waarom is ze er zo van overtuigd dat het het werk van buitenaardse wezens is? Laten we kijken wat ze zegt.

via Daily Star

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De hoofdpersoon van dit bizarre verhaal heet Maria Leiva, ze is 51 jaar oud en woont in Kent, in Engeland. Maria beweert altijd al contact te hebben gehad met buitenaardse wezens, of beter gezegd, zo lang als ze zich kan herinneren.

Bovendien zouden de buitenaardse wezens in kwestie niet bepaald vriendelijk zijn: meer dan eens zou Maria wakker zijn geworden met verschillende tekens die lijken op vingerafdrukken en blauwe plekken verspreid over het lichaam. Als ze haar ogen opent, bevindt de vrouw zich vaak op onbekende plaatsen, ver van haar huis, zo erg zelfs dat ze een keer zelfs een taxi moest bellen om naar huis terug te keren.

"De vroegste herinneringen aan deze ontmoetingen gaan terug tot toen ik ongeveer vier jaar oud was en ik wist wat er gebeurde. Ik herinner me dat ik 's nachts verdrietig was en naar het terras van mijn ouderlijk huis in Columbia ging en naar de sterren schreeuwde. Ik vroeg waarom ze me hier hadden achtergelaten en ik zei dat ik naar huis wilde.”

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Maria beweert dat ze altijd "dingen in de lucht" heeft kunnen zien behalve dat ze buitenaardse wezens heeft kunnen ontmoeten. "Soms word ik tussen twee en vier uur 's ochtends gewekt door telepathische communicatie. Er wordt mij verteld dat ik wakker moet worden en naar het raam moet gaan omdat er daarbuiten iets is. Soms kan ik video's opnemen van wat ik zie, andere keren kan ik alleen foto's maken.”

De vrouw zou geen controle hebben over wat er met haar gebeurt en bij verschillende gelegenheden heeft ze vliegende objecten in de lucht gezien. De bezoeken van wezens zouden in een droom worden aangekondigd, om haar te waarschuwen voor hun komst.

"Als ze bij me komen, laten ze me achter met rare blauwe plekken op mijn lichaam en zo weet ik dat er 's nachts iets is gebeurd. Mijn dochter heeft deze ervaringen ook haar hele leven gehad, maar we praten er nooit met mensen over."

Wat vind jij van Maria's verhaal?

Advertisement