Vader bouwt 90 appartementen voor daklozen in plaats van 11 miljoen uit te geven aan de bruiloft van zijn dochter

Janine image
door Janine

27 Juni 2022

Vader bouwt 90 appartementen voor daklozen in plaats van 11 miljoen uit te geven aan de bruiloft van zijn dochter
Advertisement

Het organiseren van een bruiloft is iets wat zowel tijd, maar vooral geld kost. Het is noodzakelijk om na te denken over de locatie, de kleding, het menu, de cadeaus en ook de huwelijksreis. Om deze reden zijn er stellen die jarenlang geld opzij leggen, voordat ze het bedrag kunnen bereiken dat nodig is voor de bruiloft van hun dromen.

Soms gebeurt het dat ouders ook een bijdrage leveren, hun kinderen helpen om alles te organiseren, door een bijdrage te doen, soms bijzonder groot.

Dit is het geval van Manoj Munot, een familieman en rijke ondernemer die een groot deel van zijn vermogen had gereserveerd voor de bruiloft van zijn dochter, die toen echter besloot om huizen te bouwen voor daklozen ter waarde van 11 miljoen dollar. Waarom? Laten we het uitzoeken!

via FOX13

Advertisement
YouTube/BOOM

YouTube/BOOM

Manoj Munot is een rijke familieman die eigenaar is van een bouwbedrijf in Lasur, in India. Zijn dochter stond op het punt te gaan trouwen toen hij, met het ingezamelde geld om het feest te financieren, besloot 90 appartementen te bouwen om aan enkele daklozen te geven.

Volgens de dochter van Munot en haar echtgenoot, waren de twee meteen enthousiast over de beslissing.

"Huwelijken zijn duur en mensen geven uiteindelijk veel geld uit. Maar er is een plicht jegens anderen", zei Munot. Denk maar aan de vergankelijkheid van een huwelijk vergeleken met een huis dat eindelijk een dak heeft gegeven aan degenen die het hard nodig hebben.

Advertisement
YouTube/BOOM

YouTube/BOOM

Shreya, de dochter van Munot, zei dat het geschenk van haar vader aan mensen in nood het mooiste was dat ze zich kon wensen.

Ze werkten samen om de bewoners te kiezen van de kleine gemeenschap die Munot aan het bouwen was. Om van een van de huizen te kunnen profiteren, moeten de mensen heel arm zijn en in de sloppenwijken wonen. Bovendien mocht geen van de begunstigden verslaafd zijn aan verdovende middelen.

De woningen zijn voorzien van een deur en twee ramen. Ze zijn aangesloten op elektra en zijn afgewerkt met een verflaag. Het beste nieuws is dat de woningen zijn aangesloten op een bron van drinkwater.

Een gebaar van altruïsme, dat van Manoj Munot dat de hele gemeenschap met vreugde en dankbaarheid verwelkomde. Wat vind jij van de keuze van deze vader?

Advertisement