Vader haalt een grap uit met zijn dochter op haar verjaardag: het meisje vindt het niet leuk en wordt boos

Janine image
door Janine

21 Juli 2022

Vader haalt een grap uit met zijn dochter op haar verjaardag: het meisje vindt het niet leuk en wordt boos
Advertisement

De meeste mensen zijn het erover eens dat grappen vaak van een slechte smaak getuigen. Er zijn er maar weinig die kunnen zeggen dat ze er echt van houden of een geslaagde grap waarderen, vooral als je zelf het doelwit bent. Iets leuks organiseren ten koste van een ander is echter altijd een leuk tijdverdrijf voor grappenmakers.

De hoofdpersoon van dit verhaal deed echter iets wat hij niet had moeten doen. Op de 18e verjaardag van zijn dochter besloot hij de taart op haar gezicht te smeren. Een grap waar de man echter spijt van kreeg, maar laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Reddit

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Gisteren was de achttiende verjaardag van mijn dochter - begon de man op Reddit te vertellen - aan de vooravond van haar verjaardag vertelde mijn zoon, 16 jaar oud, me over zijn idee om de taart met slagroom op het gezicht van zijn oudere zus te smeren zodra ze wakker zou worden”.

De man zegt dat hij dacht dat het een grappige scène zou zijn en dat ze erom zou lachen, dus accepteerde hij het voorstel van zijn jongste zoon.

Op de ochtend van haar verjaardag ging het meisje naar de keuken voor het ontbijt en tegelijkertijd smeerden hij en zijn zoon een stuk chocoladetaart op haar gezicht en riepen “gefeliciteerd”.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Mijn vrouw schoot onze dochter te hulp en begon tegen me te schreeuwen terwijl mijn dochter verbijsterd was."

De man zegt meteen spijt te hebben gehad van het gebaar en bood prompt zijn excuses aan aan het meisje. "De rest van de dag verliep soepel en mijn dochter had naast het ochtendincident een leuke verjaardag, maar ze was duidelijk boos op haar broer en mij."

De man vindt dat hij niets verkeerds heeft gedaan, dat het maar een grap was en dat zijn dochter het te slecht opvatte, maar de meeste opmerkingen gaven het meisje gelijk: "de meeste mensen houden niet van zulke grappen, vooral niet op hun verjaardag." Een andere gebruiker zei: "je begon de verjaardag van je dochter met een onaangename ervaring en toen lachte je om haar reactie."

De grap werd zeker niet gewaardeerd, wat vind jij ervan? Zou jij op je verjaardag een taart in je gezicht hebben geaccepteerd?

Advertisement