Werknemer krijgt snoep en pennen voor 27 jaar dienst en dus start dochter een geldinzamelingsactie

door Skip

01 Juli 2022

Werknemer krijgt snoep en pennen voor 27 jaar dienst en dus start dochter een geldinzamelingsactie
Advertisement

Inzet, professionaliteit en je werk lang serieus nemen zijn zaken die altijd zouden moeten worden beloond. Toch gaat dat niet altijd helemaal zo. Wanneer je je werk doet met veel toewijding dan komt er een moment waarop de vruchten van je arbeid zouden moeten worden geplukt met passende beloningen. Een man die bijna dertig jaar lang zijn werk deed bij een beroemde fastfoodketen kreeg echter als "beloning" een tas vol met kwaliteitsarme gadgets. Uit een prachtig plan blijkt dat het juist zijn dochter die zijn werk op waarde wist te schatten. 

via Daily Mail

Advertisement
thekeep777/TiktTok

thekeep777/TiktTok

Kevin Ford is 54 jaar oud en heeft de helft van zijn leven dezelfde baan gehouden. Hij is namelijk al 27 jaar medewerker bij Burger King en heeft zich nooit ziekgemeld, niet eens één dag.

Zijn werkgever dacht zijn langdurige aanwezigheid en tomeloze inzet te belonen met een tas cadeautjes die nogal schraal zijn zoals een pakje chocola, bioscoopkaartje en wat pennen.

Het moment waarop de "verrassing" is te zien is vastgelegd met de mobiel en op de socials gezet. Kevin bedankt zijn werkgever voor het gekregen cadeau. Uit het commentaar van gebruikers valt echter wel op te maken hoeveel meer hij eigenlijk wel niet verdient.

Zijn dochter Seryna zette een geldinzamelingsactie op voor hem. Dit om iets te doen aan de gebrekkige erkenning voor Kevin. Met het geld zou hij haar en zijn kleinkinderen kunnen komen opzoeken in Texas.        

Advertisement
thekeep777/TikTok

thekeep777/TikTok

"Hij heeft al 27 jaar dezelfde baan en ja, hij heeft nog nooit een dag werk gemist. Toen hij begin was hij een alleenstaande vader en had hij de voogdij gekregen over mij en mijn oudere zus. Mijn vader blijft hier werken, en ook al lijkt hij jong, hij begint toch al aan de pensioenleeftijd te raken. Als hij weggaat betekent dit dat hij z'n pensioen op zijn buik kan schrijven" zegt Seryna. "Het is niet dat we om geld willen vragen of dat we donaties verwachten, maar mocht iemand hem willen helpen, hij zou graag zijn kleinkinderen op willen zoeken."

Volgens haar zou de mogelijkheid om op vakantie te gaan en haar te bezoeken de beste beloning zijn zodat de kleinkinderen hun opa kunnen leren kennen, iets wat nog niet kon om maar niet afwezig te zijn van zijn werk.

thekeep777/TikTok

thekeep777/TikTok

Aan de geldinzamelingsactie, met ruim 5000 dollar heeft ook een beroemdheid meegedaan in navolging van andere mensen die met hun gulheid de teller lieten oplopen tot meer dan 150.000 dollar.

Ford liet weten dat hij een deel van het geld wil steken later in het onderwijs van de kleinkinderen en dat hij verder op een welverdiende vakantie gaat.

"Het is als een droom die uitkomt. Gewoon geweldig. Ik ben dankbaar voor alles/ Ik ben dankbaar voor elke dag dat ik opsta, naar mijn werk mag gaan, een goede burger kan zijn, een goede Amerikaan en, mijn bijdrage leveren weet je. Ik ben gewoon dankbaar voor alles wat ik krijg.

Wat vind je van deze situatie? 

Advertisement