Een jonge moeder met een moeilijk verleden wordt het licht van het web: "Mijn missie is om vriendelijkheid te verspreiden"

Janine image
door Janine

23 September 2022

Een jonge moeder met een moeilijk verleden wordt het licht van het web: "Mijn missie is om vriendelijkheid te verspreiden"
Advertisement

Het internet heeft ongetwijfeld vele kwaliteiten, maar wordt niet altijd intelligent en vooruitziend uitgebuit: forums, sociale netwerken en communities worden vaak theaters van tirades, waarin gebruikers, verborgen achter hun monitor, weinig opbouwende discussies tot leven wekken. Als de constructieve confrontatie ongetwijfeld iets positiefs vertegenwoordigt, waar iedereen verrijkt uit kan komen door een civiele uitwisseling van ideeën, is onbeschoftheid zeker de verkeerde manier om online met andere mensen om te gaan. Een vrouw met een moeilijk verleden, die overal op internet wordt gewaardeerd en bekend staat als Mama Tot, wil deze trend tegengaan en berichten van vreugde verspreiden.

via TikTok

Advertisement
 shoelover99/TikTok

shoelover99/TikTok

Ophelia Nichols, zo heet de TikTok-ster, heeft liefde voor anderen tot haar missie gemaakt. Haar account barst van geluk en positiviteit, ondanks de donkere periode die ze heeft moeten doormaken. Mama Tot is er vast van overtuigd dat we uit de moeilijkste momenten kunnen komen dankzij de goede gevoelens en het licht dat solidariteit kan verspreiden. Om deze reden geeft ze elke dag goed advies en troostende woorden voor iedereen die het nodig heeft.

Ophelia is vastbesloten om met haar kleine grote bijdrage, de zon naar de dagen van haar followers te brengen door middel van bemoedigende berichten. Haar verhaal is ontstaan ​​uit een verlangen om vriendelijkheid en begrip online te verspreiden, waar vaak negatieve gevoelens heersen. De vrouw, die in Alabama woont, legde uit dat het haar wil is om gewoon een goed mens te zijn, door van hartelijkheid haar onderscheidende kenmerk te maken.

Advertisement
shoelover99/TikTok

shoelover99/TikTok

Aan degenen die hun problemen delen, stuurt Nichols berichten van hoop via gepersonaliseerde video's, waar echter iedereen inspiratie uit kan halen. Een gebruiker uitte bijvoorbeeld haar moeite en bezorgdheid bij het beheren van verschillende aspecten van haar leven, dus wijdde Mama Tot een clip aan haar: "Wat we zouden moeten doen, is onze kinderen op de best mogelijke manier opvoeden. Als je je kinderen het beste van jezelf geeft, zal dat altijd genoeg voor hen zijn”. De vrouw antwoordde op haar beurt: "Bedankt Mama Tot, dat was wat ik wilde horen, ik wil alles zijn wat ze verdienen."

Eenvoudige berichten maar met grote positiviteit, het resultaat van een diep medeleven dat beschikbaar wordt gesteld aan anderen, die hun dankbaarheid tonen en haar aanmoedigen om door te gaan op de ingeslagen weg. Als je een grijze periode doormaakt of gewoon een slechte dag hebt, probeer dan een paar minuten op de pagina van Mama Tot door te brengen: je zult je glimlach gegarandeerd terugvinden.

Advertisement