Jongen laat zijn slaapkamer exploderen met vuurwerk met als thema Pikachu: "Bid voor mij" - Curioctopus.nl
x
Jongen laat zijn slaapkamer exploderen…
Moeder doet afstand van het ouderlijk gezag: Voormalig miljonair woont al twintig jaar op onbewoond eiland: “Het is mijn aards paradijs, nu waardeer ik wat ertoe doet”

Jongen laat zijn slaapkamer exploderen met vuurwerk met als thema Pikachu: "Bid voor mij"

12 Juli 2022 • Door Janine
489
Advertisement

Het universum van streamers is een wereld die boomer-proof is, zoals de makers van YouTube of Twitch zouden zeggen. Niemand kan ontkennen dat hij minstens één keer in zijn leven een video op YouTube heeft gezien die totaal zinloos was. Het is entertainment, puur vermaak, kortom een ​​vrijblijvend moment van ontspanning.

IShowSpeed, een beroemde youtuber uit Cincinnati, in Amerika, is zich hiervan bewust en gaf op 4 juli 2022 een ongekende show op zijn sociale kanaal die Independence Day waardig was. De jongen heeft namelijk zijn slaapkamer in brand gestoken door het vuurwerk van Pikachu, de beroemde Pokémon, aan te steken. Snap je het niet helemaal? Hier leggen we alles beter uit. Het verhaal is echt bizar en exploderend.


4 juli is een van de belangrijkste feestdagen in de Verenigde Staten. Iedereen bereidt zich voor om het te vieren en er zijn veel burgers die dit doen met ongelooflijk mooi vuurwerk.

De streamer IShowSpeed, ook bekend als Speed, wilde ook een bijdrage leveren aan de viering door een video te delen op zijn ongetwijfeld unieke YouTube-kanaal.

De video van de jongen is het web rondgegaan, en waarom? Omdat hij vuurwerk van Pokémon aanstak in zijn slaapkamer. Ja, je leest het goed, in zijn slaapkamer.

In de clip zie je vuurwerk van Pikachu op een kartonnen doos, op zijn matras, omringd door ander nog niet aangestoken vuurwerk.

Het vuurwerk begon met een paar vonken, toen barstte het los in een fontein met een luide knal en veel rook.

In een andere clip zien we hoe brandweerlieden de slaapkamer van de jongen binnenkomen. De volledige streaming van de video, die bijna een uur duurde, werd geüpload naar het kanaal van IShowSpeed ​​​​YouTube met de titel: "4 juli". Het lijkt erop dat de jongen het probleem alleen op Twitter heeft besproken, door te schrijven: "bid voor mij".

De streamer is aan een ramp ontsnapt, die het risico liep dat zijn kamer in brand zou vliegen als de brandweer er niet op tijd was geweest.

Eind goed al goed, maar we zijn er zeker van dat de jongen er de volgende keer meer aandacht aan zal besteden. En jij? Zou jij ooit zoiets doen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt