Ze ontdekt een geheime kamer achter haar inloopkast: "Er waren voetafdrukken in mijn kamer, daar woont iemand"

Janine image
door Janine

16 Juli 2022

Ze ontdekt een geheime kamer achter haar inloopkast: "Er waren voetafdrukken in mijn kamer, daar woont iemand"
Advertisement

Hoe goed ken jij je huis? Hoe goed heb je het onderzocht? Na een aantal jaren in hetzelfde huis te hebben gewoond, denk je dat je elk aspect en elke hoek kent, maar dit is niet altijd het geval: onschuldig ogende details kunnen onvoorstelbare verrassingen verbergen. Een jonge vrouw vertelde op TikTok dat ze een verborgen kamer achter haar inloopkast ontdekte na 10 jaar in dat appartement met haar familie te hebben doorgebracht.

via International Business Times

slimmothyy/TikTok

slimmothyy/TikTok

Sasha Jones legde in een clip die viraal ging de vreemde, merkwaardige en onverwachte ontdekking uit: een geheime kamer achter haar kledingkast, waarin iemand anders lijkt te wonen.

Hoe kwam de verontrustende ontdekking tot stand?

Sasha was op reis gegaan en toen ze terugkwam, vertelde haar moeder haar dat ze binnen twee weken naar een ander huis zouden verhuizen. Pas nadat ze naar een nieuw huis was verhuisd, ontdekte de jonge TikToker de echte reden voor de verhuizing: "Mijn moeder liet me zitten en zei: 'In werkelijkheid is er een zolder achter de kledingkast waarvan we niet wisten dat die bestond en die niet werd verhuurd.”

Volgens haar moeder bewoonde iemand die kamer, die toegankelijk was door een plek van de bovenkant van de inloopkast te verplaatsen. “Ze vertelde me dat iemand het van bovenaf had geopend en naar de zijkant had verplaatst. Het was bijna onmogelijk om het van binnenuit te openen, maar toen mijn broer er bovenop ging, zag hij een bed, een nachtkastje, wat lakens en een paar schoenen”, vervolgde Jones. "Alles was bedekt met stof en er was een reeks voetafdrukken in mijn kamer en ook op het bed."

Advertisement
slimmothyy/TikTok

slimmothyy/TikTok

Sasha heeft in haar video's onthuld dat ze sinds ze klein was last had van nachtelijke verlamming, trillingen en slaapwandelen, kwalen die stopten toen ze met haar familie naar het nieuwe huis verhuisde en het oude appartement verliet.

De geheime kamer die achter de kleerkast verborgen zit, blijft een mysterie: niemand heeft nog een voet in het oude huis gezet en ze zijn niet van plan te onderzoeken wie er volledig ongestoord op een steenworp afstand van hen zou kunnen wonen.

Het is niet moeilijk te raden waarom het gezin zo snel verhuisde: te ontdekken dat je huis, dat de veiligste plek ter wereld zou moeten zijn, wordt gedeeld met wie weet wie, maakt het verblijf zeker niet sereen. Het gezin heeft daarom besloten een nieuw hoofdstuk te beginnen en dit verhaal achter zich te laten, dat voorbestemd lijkt onopgelost te blijven.

Wat zou jij hebben gedaan in plaats van Sasha en haar ouders?

Advertisement