Ze gaat alleen uit met mannen die 100.000 dollar willen uitgeven aan een eerste date: "Ik wil succesvolle mannen"

Janine image
door Janine

18 Juli 2022

Ze gaat alleen uit met mannen die 100.000 dollar willen uitgeven aan een eerste date: "Ik wil succesvolle mannen"
Advertisement

De eerste afspraak, dat is bekend, is ongetwijfeld belangrijk, het is het eerste moment waarop twee mensen elkaar echt ontmoeten, elkaar leren kennen en proberen te begrijpen of ze echt tijd samen kunnen doorbrengen, of ze bij elkaar passen.

Het organiseren en beleven van de perfecte date is echter niet eenvoudig. Je kunt kiezen voor een drankje, een etentje of een simpele wandeling, maar zonder medeplichtigheid kan zelfs de perfecte afspraak uitlopen op een ramp.

Amy denk er heel anders over. De vrouw, nogal pretentieus, gaat namelijk alleen uit met een bepaald type mannen die bereid zijn een aanzienlijk bedrag te investeren in de eerste afspraak. Laten we eens kijken wat ze bedoelt.

via Mirror

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Iedereen heeft zijn eigen idee voor een eerste afspraak in gedachten. We dromen allemaal van een magisch, perfect en absoluut uniek moment. De hoofdpersoon van dit verhaal, Amy, 26 jaar, droomt ook van een perfecte eerste date, maar ze stelt vrij hoge eisen. Haar potentiële huwelijkskandidaten moeten in feite met veel fantasierijkere dingen komen om indruk op haar te maken, en het is niet ongewoon dat een man haar meeneemt in het vliegtuig voor een romantisch uitje. Ja, je leest het goed, in het vliegtuig.

In dit opzicht gaf het meisje toe dat ze nog nooit met mannen uit de middenklasse is uitgegaan, maar dat ze altijd mannen heeft gekozen die bereid zijn om minstens $100.000 uit te geven om haar de perfecte date te geven.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Amy houdt van met privéjets, jachten, wijn en dineren in trendy hotels en eersteklas restaurants. En kaartjes voor evenementen zoals de Formule 1 in Monaco, waar Amy eerder dit jaar mee naartoe werd genomen.

"Negen van de tien van mijn afspraken waren CEO's omdat ik hou van mensen die super succesvol en financieel onafhankelijk zijn, en CEO's hebben over het algemeen meer vrijheid met hun schema’s”, zei Amy.

"Mijn levensstijl omvat in wezen alleen buitengewone, mooie ervaringen. Ik hou van spontaan reizen en ik hou van de vrijheid om uitgebreid te reizen, ik hou ervan om verschillende culturen te ontdekken en deze manier van daten geeft me de mogelijkheid om dat te doen", voegt ze eraan toe.

Amy zegt dat ze geen geld nodig heeft, ze is in dit opzicht volledig onafhankelijk, maar voor relaties heeft ze besloten deze selectiemethode te gebruiken.

Kortom, een vrouw met hoge eisen, wat vind jij hiervan?

Advertisement