Man duwt met zijn neus een pinda een berg op: het is meteen een wereldrecord

Janine image
door Janine

22 Juli 2022

Man duwt met zijn neus een pinda een berg op: het is meteen een wereldrecord
Advertisement

Iedereen die het Guinness World Records volgt, weet hoe bizar de wereld van wereldrecords kan zijn. Van de langste man ter wereld, via de langstlevende hond tot de sterkste man, alles draait om de eerste ter wereld zijn die weet hoe hij iets moet doen of een bepaalde eigenschap heeft.

Een man uit de Verenigde Staten brak onlangs een heel vreemd record door met zijn neus een pinda een berg op te duwen. Zijn naam is Bob Salem en hij verdiende officieel de titel van de eerste persoon die in de 21e eeuw een pinda Pikes Peak, de hoogste berg van Noord-Amerika, op duwde met een vreemd ding op zijn neus bevestigd.

Klaar om erachter te komen wat het is?

via YouTube / Sky News Australia

Advertisement

De wereld zit vol eigenaardigheden, maar dit is zeker een van de meest bizarre. Een Amerikaanse man, de 53-jarige Bob Salem, brak een vreemd record: hij duwde een pinda een berg op met zijn neus. Ja precies, met zijn neus.

Een video die door het stadsbestuur van Manitou Springs op Facebook werd gedeeld, toonde een deel van de inspanningen van de heer Salem die op 9 juli 2022 begon. De man had bijna zeven dagen nodig om zijn werk te voltooien. Op 15 juli 2022 werd een soort ceremonie gehouden om het succes van de onderneming te vieren.

De man werd begroet met een daverend applaus en twee brieven, een van de stad Manitou Springs en een andere van de burgemeester van de stad Colorado Springs.

Advertisement
Facebook Screenshot / City of Manitou Springs Government

Facebook Screenshot / City of Manitou Springs Government

"Er is geen stad zoals Manitou Springs - zei de man - ik ben verheugd om degene te zijn om dit stukje geschiedenis met zich mee te nemen om de 150e viering van Manitou Springs te vieren. Ik hoop dat iedereen de tijd neemt om het te bezoeken en zich te wijden aan de rijke geschiedenis vertegenwoordigd door het gebied van Pikes Peak. Je zult niet meer weg willen”. Salem wilde met deze prestatie Pikes Peak en de berg die de hoogste top in de South Front Range van de Rocky Mountains in Noord-Amerika vertegenwoordigt, vieren.

De video van de onderneming ging het web rond. Het is in feite meer dan 10 duizend keer bekeken en velen hebben positief gereageerd op de vreemde prestatie van de man.

Ongetwijfeld heeft deze vondst een ongelooflijke bekendheid in het hele gebied gebracht, misschien was een advertentie voldoende geweest, maar dit heeft zeker impact!

Advertisement