"Ik kreeg een brief van mijn zwager: hij schreef dat hij van me hield en dat hij met de verkeerde zus was getrouwd”

Janine image
door Janine

07 Augustus 2022

"Ik kreeg een brief van mijn zwager: hij schreef dat hij van me hield en dat hij met de verkeerde zus was getrouwd”
Advertisement

Sommige verhalen lijken de plots van een film, maar zijn het niet: het zijn films die, vaak en gewillig, zijn geïnspireerd door echte gebeurtenissen die, hoe absurd ze ook lijken, echt gebeuren. Een man trouwde met een vrouw, maar realiseerde zich dat hij van haar zus hield en schreef haar een lange brief waarin hij zijn gevoelens bekende. De schoonzus van de bruidegom vertelde over deze episode, die Reddit-gebruikers om advies vraagt ​​over hoe ze met de delicate en gecompliceerde situatie moet omgaan.

via Reddit

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De titel van het bericht is duidelijk: "De man van mijn zwangere zus stuurde me een handgeschreven brief van 4 pagina's waarin hij zijn liefde voor mij bekent en zegt dat hij met de verkeerde zus is getrouwd."

De jonge vrouw is 25 jaar, terwijl haar zus 33 is en haar man, die we "Jim" zullen noemen, 34 is. De twee, die sinds het lyceum samen zijn, zijn sinds 2016 getrouwd en hebben een 4-jarige dochter en een baby op komst. Een paar jaar geleden, legt de vrouw uit, verhuisde ze naar haar zus om haar universitaire studie af te ronden en op zoek te gaan naar een baan ver van haar geboorteplaats.

"Ik hielp haar om voor hun dochter te zorgen, te koken en schoon te maken terwijl ik op zoek was naar een baan en zij en haar man fulltime werkten. 'Jim' en ik praatten niet veel en ik bracht weinig tijd met hem door", legt de schrijfster van de post uit. “Vorige week heb ik besloten om naar een nieuw huis te verhuizen, dichter bij mijn nieuwe baan. Ik heb vandaag een brief van hem gekregen.”

Het lezen van die woorden veroorzaakte veel verwarring bij het meisje dat echter beseft dat ze niet verantwoordelijk is en dat ze haar zwager op geen enkele manier heeft aangemoedigd.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

“Had ik maar nooit bij hen in huis komen wonen, maar ik weet dat het zijn schuld is. Ik ben boos op hem. Zijn dochter? Zijn baby? Zijn vrouw? Denk je er niet over na? Ik kan niet begrijpen hoe hij 'verliefd kan worden' op iemand die voor zijn dochter heeft gezorgd. Zijn vrouw is zwanger! Ik ben haar zus!"

De jonge vrouw vervolgt haar uitbarsting en vraagt ​​zich af hoe het mogelijk is om niet stil te staan ​​bij de fouten die hij maakt. "Hoe heeft hij zo'n lange brief kunnen schrijven zonder zich halverwege af te vragen wat hij zal moeten missen, hoe hij een prachtig gezin weggooit alleen voor een fantasie. Ik denk dat hij waarschijnlijk zijn huwelijk of de verplichtingen zat is, hij is niet verliefd op mij, maar hij heeft wat ideeën in zijn hoofd, hij is te ver gegaan en ik kan dit met geen mogelijkheid vergeten."

Gebruikers reageerden op haar verhaal en adviseerden haar om erover te praten met haar ouders en pas later met haar zus, omdat ze onvoorspelbaar zou kunnen reageren en haar misschien zou beschuldigen dat ze haar man had aangemoedigd.

Wat zou je haar adviseren om te doen?

Advertisement