x
Hij verwart een tussenstop met zijn…
15 eigenaardigheden wat monteurs wanhopig heeft gemaakt Moe van de opmerkingen van haar man over haar financiën, haalt ze al zijn geld van de rekening, waardoor hij $900 overhoudt

Hij verwart een tussenstop met zijn eindbestemming: zakenman mist een belangrijke zakelijke bijeenkomst

19 Augustus 2022 • Door Janine
457
Advertisement

Zakenreizigers weten het, als je je zo vaak verplaatst, wordt het moeilijk om al je tussenstops bij te houden zonder in de war te raken. De ene dag in Rome, de volgende in Londen, dan Wenen en tenslotte Parijs. Altijd in en uit vliegtuigen of treinen, hotelkamers die allemaal op elkaar lijken. Het is moeilijk om niet te verdwalen, toch? Je pakt uiteindelijk je koffer niet eens uit, zelfs niet als je thuiskomt en uiteindelijk geven zelfs de diehards zich over aan de onschatbare hulp van een agenda. In sommige gevallen worden pen en papier essentieel om alle plaatsen en tijden te noteren waar we tijdens onze werkweek zouden moeten zijn. Een Amerikaanse zakenman, die zijn tragikomische ervaring op Reddit meldt, ontdekte het zelf.


foto: Pixabay

Een Amerikaanse zakenman bekende zijn pech tijdens een van zijn zakenreizen op Reddit. De man reist vaak in de Verenigde Staten en verplaatst zich tussen New York, Dallas, Seattle, San Francisco en Atlanta.

Op een van zijn laatste reizen moest hij naar Seattle reizen voor een belangrijke zakelijke bijeenkomst van een paar dagen, en vervolgens naar Dallas. Toen hij het ticket pakte en de bestemming controleerde, las hij “Dallas” en nam aan dat dit de stad was waar hij heen moest. Maar dit was niet het geval en de ontdekking van de fout was een koude douche voor de zakenman.

Dallas was in feite slechts een tussenstop op weg naar Seattle, maar de man, die het als zijn eindbestemming beschouwde, stopte in de stad door naar het hotel te gaan waar hij gewoonlijk verblijft tijdens zijn reizen in die omgeving. "In het hotel vertelden ze me dat ik pas twee dagen later zou komen", zegt de man op Reddit. "Blijkbaar had ik in Seattle moeten zijn, Dallas was slechts een tussenstop, maar uit gewoonte nam ik een Uber. Uiteindelijk woonde ik de vergadering niet bij, omdat ik aan de andere kant van het land was."

foto: Pixabay

De post werd verwelkomd door een stortvloed aan meelevende opmerkingen voor de verstrooide carrièreman. Blijkbaar zijn ​​soortgelijke vergissingen aan de orde van de dag voor reizigers. Er zijn mensen die twee treinen op aangrenzende perrons hebben verwisseld, omdat ze zo vroeg op moesten staan, mensen die het uit afleiding overkwam. Er zijn zelfs mensen die met een rechtstreekse vlucht van west naar oost door de Verenigde Staten reizen en halverwege de reis een e-mail hebben ontvangen met de mededeling dat de bijeenkomst was geannuleerd. In ieder geval is iedereen het erover eens dat soortgelijke tegenslagen helaas kunnen gebeuren in het hectische leven van vandaag. Zeker als je veel werkt en veel verplichtingen hebt.

De man overweegt nu om het aantal zakenreizen te verminderen, vooral omdat hij en zijn vrouw een tweeling verwachten. "We naderen de bevalling en ik heb geen zin om de vader te zijn die er nooit is”, verklaarde hij.

Ongetwijfeld een merkwaardig avontuur om aan vrienden te vertellen, nietwaar?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt