Schoonmaakster toont haar luxe vakanties: "Ik sta om 6 uur 's ochtends op om het me te kunnen veroorloven"

Janine image
door Janine

16 Oktober 2022

Schoonmaakster toont haar luxe vakanties: "Ik sta om 6 uur 's ochtends op om het me te kunnen veroorloven"
Advertisement

Ieder van ons heeft verschillende hobby's en interesses, maar misschien is de meest voorkomende passie wel reizen. In feite gaan de meeste mensen graag op avontuur, ontdekken ze nieuwe steden en verborgen plekken, maar leren ze vooral andere culturen kennen. Op elke plek is wel iets te leren. Vaak komt het echter voor dat je niet de middelen en de tijd hebt om je te kunnen verplaatsen. Om deze reden hebben sociale media een fundamentele rol gespeeld, waardoor je steden beter kunt observeren en in zekere zin kunt bezoeken, die je anders nooit zou leren kennen.

Deze vrouw die ervoor koos om te reizen door middel van foto's en video's op haar sociale profielen, alle plaatsen en steden die ze bezoekt te laten zien, begreep dit goed.

via Infobae

Haar naam is Yanina Alfaro, ze is 44 jaar oud en werkt als schoonmaakster. Via haar profielen heeft ze besloten haar vakanties te delen. De beslissing om haar avonturen over de hele wereld te laten zien ontstond bij toeval, toen ze zag dat veel mensen op sociale netwerken foto's en video's van hun dagelijks leven publiceerden, dus ook zij koos ervoor om iedereen haar passie te laten zien: reizen.

De beelden vereeuwigen de vrouw op suggestieve plekken en in luxe hotels. Dit heeft er echter toe geleid dat een groot deel van de gebruikers zich afvroeg hoe ze dit alles kon betalen met het werk dat ze doet. Om deze reden hebben velen ervoor gekozen om onder haar foto's commentaar te geven en haar sterk te bekritiseren en niet te geloven dat ze schoonmaakster was.

Yanina, moe van dit alles, heeft besloten om te antwoorden en te laten zien hoe die reizen het resultaat zijn van een sterke toewijding: "Ik doe mijn werk niet slechts 4 uur, maar 12 uur per dag. Ik sta om 6 uur op en werk van 7 tot 19 uur om me deze vormen van vermaak te kunnen veroorloven".

Advertisement

Daarnaast heeft ze ervoor gekozen om ook via sociale media advies te geven over de beste manieren om huizen schoon te maken en deelt ze haar kennis, opgedaan dankzij ervaring. In feite werkt ze al 13 jaar op dit gebied, omdat ze begreep dat ze dankzij deze baan meer voordelen kon hebben, omdat ze op deze manier haar eigen uren en vakanties zou kunnen beheren.

Yanina heeft ervoor gekozen om het geld dat ze verdient te gebruiken om te reizen, wat vind jij ervan?

Advertisement