Deze man beweert dat er onder de aarde buitenaardse schepen zijn die klaar staan ​​om de hele mensheid te huisvesten

Janine image
door Janine

21 Augustus 2022

Deze man beweert dat er onder de aarde buitenaardse schepen zijn die klaar staan ​​om de hele mensheid te huisvesten
Advertisement

Ruimte, ruimteschepen en buitenaardse wezens hebben altijd al belangstelling voor de mens gewekt, zozeer zelfs dat er films en tv-series werden gemaakt die zich afspelen in het diepste sterrenstelsel. Een van de cartoons die de relatie tussen de mensheid en de ruimte het beste vertelt, is Wall-E. Een Disney-Pixar animatiefilm waarin mensen gedwongen worden hun wereld te verlaten en op een ruimteschip te gaan leven, totdat een andere planeet, met kenmerken die vergelijkbaar zijn met de aarde, wordt gevonden om naar te verhuizen.

Het scenario beschreven door professor Michael Salla, een expert op het gebied van de interactie tussen de mens en buitenaardse gebeurtenissen, tijdens het interview op de podcast Shaun Attwood Unleashed, verschilt niet veel van dat van de cartoon. Volgens de geleerde zouden er, als de aarde ooit onleefbaar zou worden, enorme ruimteschepen verborgen zijn, klaar om mensen te huisvesten.

via YouTube

Advertisement
Shaun Attwood/screenshot YouTube

Shaun Attwood/screenshot YouTube

Professor Salla beweert zes bronnen te hebben die de aanwezigheid van deze ruimteschepen zouden bevestigen, evenals onder de grond, ook in de Atlantische Oceaan en op de maan. Zijn meest betrouwbare bron zou deel uitmaken van het Amerikaanse leger en hij zou hebben deelgenomen aan verschillende geheime missies waardoor hij aan boord kon gaan en enkele van deze ruimteschepen kon verkennen.

Verder sprak de geleerde specifiek over arken die, zoals de Ark van Noach, klaar zijn om de hele mensheid en ook de verschillende diersoorten te huisvesten. "Een echt moederschip dat is ontworpen om tijdens een ramp grote aantallen mensen, dieren en flora te evacueren." Deze arken vertegenwoordigen een uitweg, een veilige ruimte, voor de mens in het geval dat het niet meer mogelijk zou zijn om op aarde te leven.

Advertisement

Het interview eindigde met de mededeling dat deze schepen over de hele aarde zijn begraven en daar zijn geplaatst door onze voorouders, die de toekomst hadden voorzien. Hun doel is, indien nodig, ons in staat te stellen te ontsnappen van de planeet, die ons al millennia heeft gehuisvest. Deze arken zullen worden geactiveerd - legt Salla uit - wanneer ons ecosysteem op het punt staat in te storten, waarschijnlijk als gevolg van een politieke, oorlogs- of geografische catastrofe".

Wie weet of deze ruimteschepen echt bestaan.

Advertisement