Ze valt 11 kg af terwijl ze pizza blijft eten: dit meisje heeft het perfecte dieet voor zichzelf gemaakt

Janine image
door Janine

17 Augustus 2022

Ze valt 11 kg af terwijl ze pizza blijft eten: dit meisje heeft het perfecte dieet voor zichzelf gemaakt
Advertisement

Voor veel mensen worden het figuur en hun fysieke vorm een ​​obsessie, waardoor ze ook hun favoriete eten en het plezier aan tafel gaan opgeven. Op TikTok gaf een meisje echter een levensles, waarmee ze aantoonde dat ze kan afvallen, zonder zichzelf het lekkerste eten te onthouden.

Het meisje in kwestie, Shalby Sacco, 25 jaar oud, heeft op sociale media onthuld hoe ze 11 kilo is afgevallen door pizza te eten en af ​​en toe een glas wijn te drinken. Beginnen met een dieet betekent het veranderen van je eetgewoonten, een moeilijke stap voor iedereen. Shalby besloot echter haar mouwen op te stropen en uit te zoeken wat de beste manier was om haar conditie te verbeteren.

via TikTok

Advertisement
shelbysacco5/TikTok

shelbysacco5/TikTok

Voordat ze aan haar reis naar gewichtsverlies begon, was het meisje erg verdrietig. Om deze reden besloot ze in eerste instantie op zoek te gaan naar alternatieve methoden om haar eetlust in toom te houden. Deze keuze leidde echter niet tot het gewenste resultaat, omdat ze op deze manier lange tijd weinig at, maar kort daarna begon ze weer te veel te eten. Dit leidde ertoe dat ze zwaarder werd en haar zelfrespect verloor.

Vanaf dat moment besloot Shalby op te staan ​​en in actie te komen. Ze koos ervoor om haar leven te veranderen en uit te zoeken welk dieet het meest geschikt was voor haar. “Ik begon te leren over eetgewoonten - zegt het meisje - en ik stelde doelen die gemakkelijk te bereiken waren". Alleen door zich bewust te worden van zichzelf en haar capaciteiten, slaagde ze erin het doel te bereiken dat ze zichzelf had gesteld. Zonder al te veel opofferingen te doen wist ze 11 kilo af te vallen.

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

De vrouw realiseerde zich dat ze door 60-80% per week (of van 13 tot 16 van de 21) gezonde maaltijden te nuttigen, een paar pauzes van het dieet had kunnen nemen. Haar belangrijkste strategie is om elke dag een uitgebalanceerd ontbijt te bereiden, zodat ze al zeven vetvrije maaltijden per week heeft. Zo kan ze af en toe een heerlijke pizza eten of een glas wijn drinken in het gezelschap van haar vrienden.

Shalby heeft aangetoond dat wilskracht meestal tot uitstekende resultaten leidt.

Advertisement