De werkgever misdraagt ​​zich, de werknemers bundelen hun krachten en bedenken een plan om hem te laten ontslaan

Janine image
door Janine

24 Augustus 2022

De werkgever misdraagt ​​zich, de werknemers bundelen hun krachten en bedenken een plan om hem te laten ontslaan
Advertisement

Werken in een positieve en stimulerende omgeving stelt je in staat om uitstekende resultaten te behalen. Vaak gebeurt echter het tegenovergestelde en loop je het risico een werkgever tegen te komen wiens enige interesse is om te bevelen. Het creëren van productie uitsluitend door constante verwijten kan leiden tot resultaten, maar ook tot ontevreden medewerkers, die weinig zin hebben om de drempel van het bedrijf te overschrijden.

Dit is in feite wat er gebeurde in het kantoor van deze Reddit-gebruiker. Hun baas behandelde zijn werknemers slecht, vooral de vrouwen. Een gedrag dat bij alle arbeiders een verlangen naar wraak heeft doen ontstaan, zozeer zelfs dat ze een plan hebben bedacht om hem te laten ontslaan.

via AradBBC/Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Deze leidinggevende gedroeg zich slecht tegenover zijn werknemers, zorgde ervoor dat ze zich ongepast voelden en maakte hen publiekelijk verwijten. Bovendien hield hij zich nooit aan zijn woord en koos hij er willekeurig voor om op het laatste moment vakanties of vrije dagen te annuleren. Deze slechte houding zette medewerkers ertoe aan om naar een oplossing te zoeken, maar het enige alternatief om het kantoor weer leefbaar te maken was om hem te laten ontslaan.

Samen kwamen ze tot een plan dat tot in de kleinste details werd bestudeerd. Allereerst was het nodig om veel bewijs van zijn werkzaamheden te verzamelen. De tweede stap zou zijn om de onbeschofte houding die hij tegenover hen had, te demonstreren. De jongste vrouw op kantoor bood zich toen aan om als lokaas op te treden. Het meisje heeft besloten vrijwillig een klein foutje te maken om een reactie van de baas uit te lokken. Deze laatste viel meteen in de val en begon het arme meisje uit te schelden. Dit alles gaf de andere collega's de mogelijkheid om het gebeurde te filmen, zonder dat de betrokkene het merkte.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De volgende dag werd de video per e-mail verzonden naar alle medewerkers van het bedrijf, inclusief managers. De telefoon in het kantoor van de baas stond roodgloeiend. Zijn superieuren wilden uitleg. Hij werd niet ontslagen, maar besloot vrijwillig weg te gaan. Eindelijk is het kantoor veilig en op de een of andere manier heeft het plan gewerkt.

Zal de werkplek nu een positievere omgeving zijn?

Advertisement