Hij is op vakantie, maar de baas kan hem niet bereiken en stuurt de politie om hem op te halen

Janine image
door Janine

13 September 2022

Hij is op vakantie, maar de baas kan hem niet bereiken en stuurt de politie om hem op te halen
Advertisement

Na een heel jaar werken droomt iedereen van een vakantie. Nog voordat je vertrekt, begin je je die dagen aan zee voor te stellen, liggend onder de parasol een goed boek te lezen, lange wandelingen in de bergen te maken of gewoon thuis te ontspannen. Wat voor soort vakantie je ook wenst, vakanties zijn in het leven van elke werknemer noodzakelijk, want alleen op deze manier kun je de energie en de rust terugkrijgen om het komende jaar op de best mogelijke manier tegemoet te kunnen treden.

Dit is wat de gebruiker die zijn verhaal op Reddit vertelde, dacht. Hij had alles tot in de puntjes voorbereid om met vrouw en kinderen heerlijke dagen aan het meer te kunnen doorbrengen. Helaas hield hij echter geen rekening met één ding: zijn baas.

via Disposable70/Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Hij zou een week weggaan, en voor zijn vertrek rondde hij al het papierwerk af en instrueerde een van zijn ondergeschikten. De taak van laatstgenoemde zou zijn geweest om de loonstrookjes uit te delen en te controleren of iedereen ze ontvangen had. Op de dag van zijn vertrek waarschuwde hij de baas dat het niet mogelijk zou zijn om hem op het resort te bereiken omdat er geen telefoonlijn was.

Een paar dagen na zijn vertrek was het kantoor in rep en roer door een onverwachte situatie die alleen hij zou kunnen oplossen. Om deze reden stuurde de baas, die geen contact met hem kon opnemen, een klein vliegtuig naar het resort om hem op te halen. "Terwijl ik met mijn kinderen aan het vissen was, zag ik een politieboot naderen. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken aangezien alle vergunningen en uitrusting in orde waren."

Jammer echter dat die agenten voor hem kwamen. Nadat ze hadden uitgelegd wat er was gebeurd, begeleidden ze hem naar de landingsbaan van het vliegtuig en brachten hem naar het kantoor. Er waren fouten gemaakt bij het aanleveren van de loonstroken, velen hadden deze niet ontvangen. Dit alles leidde tot protest van veel medewerkers. Zo werd de man gedwongen om een ​​week werk in twee dagen te doen.

Advertisement
Joao Carlos Medau/Flickr - Not the actual photo

Joao Carlos Medau/Flickr - Not the actual photo

Toen het probleem eenmaal was opgelost, verontschuldigde de werkgever zich voor het ongemak en liet hem terugbrengen naar het meer. Bovendien gaf hij hem, om vergeven te worden, een extra week vakantie en besloot hij een andere werknemer op te leiden, zodat een dergelijke onvoorziene gebeurtenis niet meer zou kunnen voorkomen.

Is het gedrag van de werkgever volgens jou juist of had hij anders moeten handelen?

Advertisement