Buren blijven zonder toestemming op haar oprit parkeren: ze vraagt ​​om verwijdering van de auto

Janine image
door Janine

06 September 2022

Buren blijven zonder toestemming op haar oprit parkeren: ze vraagt ​​om verwijdering van de auto
Advertisement

Bij het kopen van een nieuw huis is de eerste vraag die gesteld moet worden "hoe zijn de buren?". Iedereen probeert vriendschappelijke relaties op te bouwen met de andere buurtbewoners. Vaak ontstaan ​​er echter meerdere meningsverschillen, meestal om kleinigheden: het overmatig geblaf van een hond, de heg die de grens van het terrein een beetje overschrijdt of het luisteren naar harde muziek.

De relatie tussen deze vrouw en haar buren begon echter niet goed en ze wilde haar verhaal vertellen op het forum Mumsnet, met de vraag of ze het bij het verkeerde eind had.

via Parkingmoan1/Mumsnet

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De vrouw woont in een huis op de begane grond, maar zonder tuin. Haar geluk is echter de aanwezigheid van een oprit, die de deur van haar appartement met de straat verbindt. Ze gebruikt deze ruimte vaak om de was te drogen of om zelf in de zon te zitten.

Wat is er heerlijker dan op een ligstoel te liggen en een goed boek te lezen? Jammer echter dat de rust die de vrouw tot nu toe heeft kunnen beleven, is verstoord door de aanwezigheid van nieuwe buren. Er is namelijk een gezin ingetrokken in het appartement boven het hare. De nieuwe huurders, die de vrije oprit zagen, besloten hun auto daar te parkeren. "Ze dachten - legt de vrouw uit - dat het hun recht was aangezien ik geen auto bezit". Vanaf dat moment kon ze een ruimte die ze bezat niet meer gebruiken. Het meest irritante is ook dat ze op deze manier de kinderwagen van haar zoon er niet doorheen kan rijden. Dit alles dwong haar echter om een ​​oplossing te zoeken.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Elke keer dat ze met hen probeerde te praten, deden ze alsof ze haar niet zagen. Moe van de situatie en niet in staat om vrijelijk gebruik te maken van haar eigen ruimte, besloot ze contact op te nemen met de beheerder van die appartementen, die echter niets kon doen omdat hij geen contact met hen kon krijgen. Uiteindelijk koos ze er toen voor om een ​​briefje op de auto te plakken waarin ze benadrukte dat ze de auto daar niet konden achterlaten. Gelukkig arriveerde het bericht bij hen, en vanaf die dag kon de vrouw haar oprit weer gebruiken.

Toen ze zich tot het forum wendde, was ze bang dat gebruikers haar ongelijk zouden geven, maar de meesten lijken het met haar eens te zijn. Vind je dat ze anders had moeten handelen?

Advertisement