x
Buurman steelt haar gloednieuwe vuilnisbak:…
Hij spaart $360 voor het cadeau van zijn vriendin, maar haalt er een dollar af elke keer dat ze tegen hem schreeuwt: 17 geadopteerde dieren die al hun geluk tonen omdat ze een thuis hebben gevonden

Buurman steelt haar gloednieuwe vuilnisbak: “toen ik hem terug vroeg, ontkende hij alles”

12 September 2022 • Door Janine
1.780
Advertisement

Verhuizen naar een nieuwe woning en buurt die je niet kent, is altijd spannend. Niet alleen omdat je naar een totaal nieuwe plek wordt gekatapulteerd waar je niemand kent, maar ook omdat je de buurt niet kent. Als je van appartement verandert, is het eerste wat je moet doen, meteen een uitstekende relatie met de buren op te bouwen, anders kunnen ze je leven tot een ramp maken: je parkeerplaats bezetten, overdreven veel lawaai maken, de post pakken of zelfs de vuilnisbak stelen. Dit laatste, ondanks dat het erg vreemd is, is precies wat er gebeurde met deze gebruiker die vertelde hoe het verhaal zich ontvouwde op Mumsnet.

De vrouw koos ervoor om stoom af te blazen op het forum, de episode te vertellen, maar vooral om advies te vragen hoe ze de situatie kon oplossen.

via: Mumsnet

De vrouw is verhuisd naar een nieuwe buurt. Wanneer je echter van appartement verandert, gebruik je de eerste periode om te settelen en te begrijpen hoe bepaalde dynamieken werken, zoals het ophalen van afval. In steden waar dit van deur tot deur gebeurt, is het noodzakelijk dat iedereen zijn eigen vuilnisbak heeft, uiteraard aan hem toegekend door de bevoegde autoriteiten, die elke dag buiten de deur moet worden geplaatst om het ophalen te vergemakkelijken.

In de eerste dagen dat ze daar woonde, liet de woningbouwvereniging haar weten dat er binnenkort een nieuwe vuilnisbak zou komen. Blijkbaar kwam de bak de volgende dagen, maar het was de buurman die het in zijn bezit nam. Toen ze dat merkte ging ze naar hem toe om uitleg te vragen en het enige antwoord dat ze kreeg was: "nee, ik heb hier geen vuilnisbak gezien”. Maar er stond een gloednieuwe naast zijn deur.

Misschien is het een situatie die vaak voorkomt, omdat veel gebruikers hebben gereageerd die zonder enige twijfel de kant van de vrouw hebben gekozen en haar ook advies hebben gegeven over wat ze moet doen. Sommigen hebben gesuggereerd dat ze zich op dezelfde manier zou moeten gedragen en het terug te nemen zonder hem iets te zeggen. Anderen daarentegen stelden haar gewoon voor om het uit te leggen aan de woningbouwvereniging en te vragen of het mogelijk was om er nog een te krijgen.

Zeker geen geweldige manier om hun relatie als buren te beginnen. Wat vind jij? Is je ooit zoiets overkomen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt