"Jullie lijken wel zussen": vrouw verrast haar fans door te onthullen dat ze een negentienjarige dochter heeft

Janine image
door Janine

05 Oktober 2022

"Jullie lijken wel zussen": vrouw verrast haar fans door te onthullen dat ze een negentienjarige dochter heeft
Advertisement

Vrouwen kunnen op alle leeftijden mooi zijn, maar schoonheid op je 20e is zeker anders dan schoonheid op je 40e. Wanneer een vrouw een dochter heeft, komt het voor dat ze zoveel op elkaar lijken dat men ertoe wordt gebracht te zeggen dat de dochter een jongere versie van de moeder is en omgekeerd. Het kan echter gebeuren dat de overeenkomst zo groot is dat mensen denken dat de twee vrouwen zussen zijn in plaats van moeder en dochter.

Dit is het geval van een vrouw en haar 19-jarige dochter, die op TikTok veel volgers hebben gekregen door van dit misverstand te profiteren. Laten we samen kijken wat ze deden.

via Mirror UK

Advertisement
@amyjosimpson/TikTok

@amyjosimpson/TikTok

Amy-Jo Simpson is een moeder die van sport en entertainment houdt en het leven van haar familie deelt op TikTok; de vrouw heeft zo tal van volgers gekregen, die haar video's met enthousiasme en deelname volgen. De vrouw laat zichzelf altijd zien terwijl ze van plan is te sporten of plezier te maken met haar gezin en in haar video's heeft ze haar kinderen meerdere keren voorgesteld. De talrijke fans konden echter niet geloven dat Megan echt de negentienjarige dochter van de vrouw was, ze dachten namelijk dat het haar zus was. In twee daaropvolgende video's bevestigde Amy-Jo de waarheid: in de eerste zie je de twee terwijl ze bij het zwembad wandelen; de video leverde veel enthousiaste reacties op, zoals "je bent heel mooi" en "fantastisch, mooi". Sommigen wilden echter de relatie tussen de twee verduidelijken en vroegen of ze zussen waren.

Advertisement
@amyjosimpson/TikTok

@amyjosimpson/TikTok

De vrouw deelde later een nieuwe video waarin ze reageerde op de verbaasde opmerking van een andere gebruiker: "Wacht... wat? Heb je een 19-jarige dochter? Ik geloof het niet." Ondanks deze bevestiging van de waarheid zijn niet alle gebruikers ervan overtuigd dat Megan inderdaad de dochter van Amy-Jo is, zozeer zelfs dat de reacties op de video allemaal vol verbazing en ongeloof zijn. De overeenkomst tussen de twee is inderdaad opmerkelijk en, misschien dankzij een beperkt leeftijdsverschil en Amy-Jo's knappe uiterlijk, is het gemakkelijk om de fout te maken te geloven dat ze zussen zijn.

Geen twijfel mogelijk, sommige vrouwen zijn zo goed in ouder worden, dat ze eruit zien als meisjes, zelfs als ze al lang volwassen zijn!

Advertisement