"Mijn dochter is geobsedeerd door een demonisch ogende pop, de andere kinderen zijn er doodsbang voor"

Janine image
door Janine

01 Oktober 2022

"Mijn dochter is geobsedeerd door een demonisch ogende pop, de andere kinderen zijn er doodsbang voor"
Advertisement

Elk kind heeft een favoriet speeltje en meestal brengen meisjes graag hun tijd door met poppen: ze kammen, aankleden, knuffelen en op een speelse manier de rol van een kleine moeder spelen. Het meisje waar we het over hebben is geen uitzondering, behalve dat ze het hele web verbaasde vanwege het uiterlijk van haar favoriete pop: geen lange vlechten en een lieve onschuldige glimlach, maar een gezicht dat niet alleen de aandacht en de nabijheid van kinderen, maar ook van volwassenen weet te trekken…

via Metro

Advertisement

Het was Brittany, een moeder die enigszins verbijsterd was door de keuze van haar 3-jarige dochter Briar, die het feit op haar account deelde. "Mijn kleine meisje is geobsedeerd door een demonisch uitziende pop die andere kinderen aan het huilen maakt." De naam van de pop is Creepy Chloe, oftewel griezelige Chloe, een naam die haar bizarre esthetiek weerspiegelt: ze heeft namelijk felrode ogen, om nog maar te zwijgen van de verontrustende lach die iedereen die het hoort bang maakt. Het meisje is echter dol op haar en ze zijn onafscheidelijk.

“Mijn andere dochter, de achtjarige Belle, huilt omdat ze er doodsbang voor is", zei Brittany. "Mijn man moest haar afleiden terwijl ik de pop voor Briar kocht omdat ze zo bang was." Briar had haar pop Chloe genoemd, pas later werd het adjectief Creepy toegevoegd dat volgens de afbeeldingen perfect bij haar past.

Advertisement

"Ik deelde foto's van Briar met de pop op Facebook en mijn post werd populair", legde de moeder uit, "niemand kon geloven dat ze er niet bang voor was. Briar behandelt Chloe als een normale pop, doet haar prinsessenkleertjes aan en duwt haar in een kinderwagen als we boodschappen gaan doen”. De mensen die ze ontmoeten, observeren de pop echter met een verbijsterde blik, en nemen er instinctief afstand van: "Sommige mensen stoppen en staren naar ons, andere kinderen blijven uit de buurt van de pop. Ik heb het gevoel dat ik moet stoppen en het aan iedereen moet uitleggen waarom ze de pop heeft, maar de waarheid is dat ik net zo in de war ben als ieder ander.”

Brittany heeft van Briar en Chloe de protagonisten van haar Instagram-account gemaakt, waardoor ze kleine sterren van het web zijn: "Hoewel ik misschien niet de grootste fan van Creepy Chloe ben, betekent dat niet dat ik Briar's keuze om van haar te houden niet kan respecteren." En dit is haar manier om het te laten zien!

Advertisement