Oudere man wandelt met zijn huisdier: een schildpad met een cowboyhoed

Janine image
door Janine

24 Oktober 2022

Oudere man wandelt met zijn huisdier: een schildpad met een cowboyhoed
Advertisement

Heel vaak kom je tijdens het wandelen merkwaardige scènes of heel extravagante en grappige taferelen tegen. Meestal zie je op straat mensen wandelen met hun hond naast zich, hooguit een kat of, als je originele mensen tegenkomt, een cavia, maar het gebeurt zelden dat iemand ervoor kiest om met een schildpad rond te lopen, met grappige hoedjes op.

Voorbijgangers zullen in dit geval misschien in hun ogen hebben gewreven omdat ze dachten dat ze nog sliepen of dachten dat het een optische illusie was, omdat ze niet konden geloven dat wat ze zagen echt was, namelijk dat een oudere man met een schildpad liep. Sommigen zullen gelachen hebben, anderen zullen het schattig hebben gevonden, maar het algemene gevoel was ongetwijfeld verbazing.

via Newsweek

Animals_being_epic - Naturre/Instagram

Animals_being_epic - Naturre/Instagram

De scène werd gefilmd door een voorbijganger en gedeeld door de Instagram-pagina's Animals_being_epic en Nature. In de clip zien we een man lopen en naast hem, iets naar achteren, loopt zijn huisdier, een schildpad. Deze laatste draagt ​​een cowboyhoed en volgt de eigenaar. Een van zijn poten is met een touwtje aan het been van zijn menselijke vriend gebonden, zodat hij zich beter kan oriënteren, maar vooral om te voorkomen dat hij verdwaalt of voorbijgangers te veel hindert.

Een zeer merkwaardige situatie om te zien, zozeer zelfs dat het de interesse wekte van alle aanwezigen, die naderbij kwamen om het tedere dier te aaien. Wat het verhaal nog extravaganter maakt, is de bizarre cowboyhoed die hij draagt. Een ongewoon spektakel die niet alleen voorbijgangers heeft geïntrigeerd, maar ook veel nieuwsgierigheid heeft gewekt bij degenen die het tafereel via een scherm hebben gezien, of het nu vanaf een pc of smartphone is.

Advertisement
Sugoimart/TikTok

Sugoimart/TikTok

Er waren veel opmerkingen, de meesten vonden de schildpad die zijn vriend in een langzaam tempo volgt lief. Vele anderen wilden echter de spot drijven met de situatie, sommigen maakten een grapje over de grootte van het dier "dit is geen schildpad, maar een dinosaurus". Dan zijn er mensen die zich richten op de oudere man door te beweren dat hij "het genie van de schildpadden van Dragon Ball" is.

Wat zijn de meest extravagante gezelschapsdieren die je hebt gezien?

Advertisement