Ze verlaat haar onderwijscarrière om zich volledig te wijden aan haar ware roeping: communiceren met geesten

Janine image
door Janine

18 Oktober 2022

Ze verlaat haar onderwijscarrière om zich volledig te wijden aan haar ware roeping: communiceren met geesten
Advertisement

Sommige mensen beweren geesten te kunnen zien en contact te hebben met het hiernamaals, maar de meesten van ons staan ​​sceptisch tegenover dit soort uitspraken. Het is waar dat veel verschijnselen onverklaarbaar blijven en dat iedereen, zelfs op basis van directe ervaringen, zijn eigen onbetwistbare conclusies kan trekken, ondanks het feit dat het bereiken van een universele en onweerlegbare waarheid een onbereikbaar doel is. Een van de interessantste getuigenissen is die van een Engelse vrouw die heeft besloten haar loopbaan als lerares achter zich te laten om zich volledig te wijden aan haar gave, namelijk communiceren met degenen die er niet meer zijn.

via Manchester Evening News

Rita Haworth/Facebook

Rita Haworth/Facebook

Rita Haworth is 63 jaar, ze woont in Ladybridge, Bolton, en is voormalig docent sociaal beleid aan de Universiteit van Salford. De vrouw verliet haar baan als lerares vier jaar geleden om zich te concentreren op haar echte roeping: praten met geesten.

De eerste episode, zei Rita, vond plaats toen ze nog maar negen jaar oud was: die nacht waren haar ouders niet thuis en hadden ze het kind onder de hoede van haar tante achtergelaten. Een paar uur later raakten haar vader en moeder betrokken bij een ongeval en zou ze een harde knal ervaren. Vanaf dat moment begon ze visioenen te krijgen. "Ik heb in de loop der jaren veel mensen gelezen," zei Haworth. "In mijn vroege jaren zag ik dingen bij toeval. Maar nu ik volledig ontwikkeld ben, heb ik geleerd het te controleren. Als ik klaar ben om te werken, moet ik een ritueel doorlopen en dan stel ik me open voor de geesten. Dan stop ik, omdat ik in de echte wereld moet leven. Als ik het kanaal open zou laten, zou ik berichten ontvangen van iedereen die contact met me probeert te maken."

Advertisement
Rita Haworth/Facebook

Rita Haworth/Facebook

Onder de episodes die haar het meest dierbaar zijn, is er die waarin ze haar beste vriendin, die is overleden, in haar slaapkamer zou hebben gezien. Het meisje, dat pas 17 was, was betrokken geweest bij een motorongeluk. “Een paar weken later ging ik naar bed en ik zag flitsende lichten in de kamer. Een daarvan materialiseerde zich en het was mijn vriendin. Ik kon haar vorm daar zien staan. We hadden een gesprek en ze vertelde me dat ik duizenden mensen zou blijven helpen. Ik was toen pas 16 en was een beetje sceptisch. Ik dacht: 'Zie ik dingen? Hoe kan ik mensen helpen?'"

Op dat moment kon Rita deze verschijnselen volgens haar verhalen nog niet onder controle houden en in de jaren daarna nam ze verschillende keren haar toevlucht tot het Ouijabord om met de geesten te communiceren. "We maakten een geïmproviseerd bord en ik werd vrij snel gecontacteerd door een man genaamd Bill. Het glas schoot overal heen, hij was agressief terwijl hij probeerde te communiceren. Ik bad voor hem zodat hij door kon gaan, want hij leek vast te zitten. De sfeer leek daarna wat luchtiger."

Rita Haworth/Facebook

Rita Haworth/Facebook

Een paar jaar later, toen ze met een paar mensen sprak, ontdekte ze dat ze haar huis kenden en dat een man genaamd Bill daar voor haar woonde. Blijkbaar zou hij zich in de schuur van het leven hebben beroofd.

Rita beweert ook de toekomst te kunnen voorspellen. Een vrouw wilde bij de politie, maar had het al twee keer zonder succes geprobeerd. "Ze zei: 'Zeg me alsjeblieft dat ik de derde keer meer geluk zal hebben’. Ik deed een sessie voor haar en vertelde haar dat ze bij de politie zou gaan, maar dat ze maar 10 jaar zou blijven. Ze vroeg me waarom en ik deed alsof ik dat niet zeker wist. Ik heb het haar niet verteld omdat het niet was omdat ze niet goed genoeg was, maar ik zag dat ze weinig tijd had." Jaren later werd het visioen bevestigd.

Rita heeft een boek geschreven en gepubliceerd, "Ambassador for Spirit", waarin ze al haar belangrijkste spirituele ervaringen vertelt. Wat denk jij, geloof je in het bestaan ​​van geesten of niet? Heb je ooit soortgelijke episodes meegemaakt?

Advertisement