Op 22-jarige leeftijd zegt ze een 11-jarige dochter te hebben: "Mijn moeder kreeg mij op dezelfde leeftijd"

Janine image
door Janine

10 Maart 2023

Op 22-jarige leeftijd zegt ze een 11-jarige dochter te hebben: "Mijn moeder kreeg mij op dezelfde leeftijd"
Advertisement

Wat is de juiste leeftijd om moeder te worden? Bestaat die wel? Hoewel de gemiddelde leeftijd van vrouwen de laatste tijd lijkt te zijn gestegen, met zwangerschappen rond de 40 jaar, blijven degenen die zwanger worden na hun 50e of in een vrij vroege levensfase, voor ophef zorgen. In dit artikel hebben we het over het jonge meisje dat het web schokte nadat ze had verklaard dat ze moeder werd op 11-jarige leeftijd, net als haar moeder, die grootmoeder werd op 22-jarige leeftijd. Gebruikers geloofden haar niet, ondanks het feit dat het meisje uitlegde dat het waar is. Laten we proberen het wat beter te begrijpen.

via La Vanguardia

Advertisement

Karen Canelón, een jonge Venezolaanse van 22 jaar, heeft de aandacht van het web getrokken na het publiceren van een video die enorme verbazing heeft gewekt: de jonge vrouw verklaarde namelijk dat ze erg trots was op het feit dat ze moeder werd op de leeftijd van 11 jaar, zoals op haar beurt haar moeder, die op 22-jarige leeftijd dus grootmoeder werd. Drie generaties dus, met iets meer dan tien jaar verschil van elkaar.

Gebruikers verspilden geen tijd door hen te beschuldigen van het vertellen van een leugen, maar Karen stond erop dat het absoluut echt waar is, en drong er bij haar volgers op aan haar profiel te bezoeken om beter te begrijpen dat ze niet liegt. Canelón deelde ook foto's van haar kinderen, een baby van twee maanden oud en haar oudste, die momenteel 11 jaar oud is. De drie jonge vrouwen worden samen getoond, met vermelding van de leeftijd van elk: 11, 22 en 33.

Advertisement
heykeren__/Instagram

heykeren__/Instagram

Velen hebben Karen ervan beschuldigd publiekelijk het slechte voorbeeld te geven, aangezien zo vroeg moeder worden naar hun mening beslist af te raden is. Vele anderen daarentegen geloofden haar woorden niet en beweerden dat het was verzonnen om zichtbaarheid te krijgen door internetgebruikers voor de gek te houden. Volgens hen zijn de drie vrouwen niet meer dan zussen.

Karen wilde haar standpunt verdedigen en herhaalde dat zowel zij als haar moeder vóór de pubertijd moeder werden: "Ze bekritiseren me omdat ik mijn dochter kreeg toen ik 11 was, maar mijn moeder kreeg me ook op dezelfde leeftijd", verklaarde de jonge vrouw. "Stop met ons te bekritiseren omdat we zo jong moeder zijn geworden en volg ons Instagram-account beter", riep ze naar haar tegenstanders.

Denk je dat ze de waarheid spreekt?

Advertisement