Twee uur voor de bevalling realiseert ze zich dat ze zwanger is: "Ik kon het niet geloven"

Janine image
door Janine

29 Januari 2023

Twee uur voor de bevalling realiseert ze zich dat ze zwanger is: "Ik kon het niet geloven"
Advertisement

Hoewel het ongetwijfeld een zeldzaam fenomeen is, is het niet ongebruikelijk dat sommige vrouwen zich realiseren dat ze slechts een paar maanden voor de verwachte bevallingsdatum een ​​kind verwachten. Sommigen realiseren zich pas laat in de zwangerschap dat ze zwanger zijn, in de vijfde of zesde maand en in sommige gevallen zelfs nog later. Een Amerikaans meisje zei dat ze tot twee uur voor de geboorte van haar baby geen vermoedens had. Onmogelijk? Blijkbaar niet. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Independent

Advertisement

Bri Blanton is 18 jaar en woont in South Carolina. De jonge vrouw verbaasde het web nadat ze had verklaard dat ze pas op het moment van bevalling besefte dat ze zwanger was. Pas toen de bevalling begon, besefte ze dat er iets mis was. Tot dat moment had ze geen symptomen gevoeld, noch de natuurlijke babybuik. Een beslist atypische zwangerschap, waarin Bri niet eens het klassieke verlangen naar bepaald voedsel had.

Dus, zonder enige waarschuwing, beviel ze van de kleine Oakleigh, slechts twee uur nadat ze wakker werd met hevige pijn en dit aan haar 36-jarige moeder Jennifer Blackwell had verteld. Toen ze eenmaal in het ziekenhuis aankwam, was het de verpleegster die haar vertelde dat ze op het punt stond te bevallen van een dochtertje. Bri moest daarom heel snel wennen aan het idee moeder te zijn, zonder te genieten van de magische momenten van het wachten en voorbereiden op het moment waarop haar leven zou veranderen.

Advertisement

Bri vertelde dat ze het heerlijk vindt om moeder te zijn en dat ze heel gelukkig is de kleine Oakleigh te hebben. "Toen ze me vertelden dat ik zwanger was en op het punt stond te bevallen, kon ik het niet geloven. Ik bleef maar tegen mijn moeder zeggen: 'Dit kan niet.' Ze legden haar in mijn armen nadat ze was geboren en mijn moeder zei dat ik eruitzag als een verdwaald hert terwijl ik naar haar keek. Het kostte me ruim vier uur nadat ze was geboren om het te beseffen.' Toen ze haar vrienden vertelde over de gelukkige gebeurtenis, kreeg ze te horen "maar vorige week was je nog niet zwanger!"

Jennifer, de moeder van Bri, legde uit dat het voor hen "was alsof ze ging slapen en zwanger wakker werd. Ze droeg terwijl ze acht maanden zwanger was een bikini en had geen babybuik. We hebben zelfs een paar maanden geleden een zwangerschapstest gedaan, maar ze testte negatief. Oakleigh is in ieder geval een zegen en het is heel mooi om te zien dat Bri moeder is”.

Het spreekt voor zich dat voor de natuur niets onmogelijk is!

Advertisement