Ze krijgt kritiek omdat ze zich op 58-jarige leeftijd jong voelt: “Ik ben trots op mijn grijze haar en tatoeages”

Janine image
door Janine

26 September 2022

Ze krijgt kritiek omdat ze zich op 58-jarige leeftijd jong voelt: “Ik ben trots op mijn grijze haar en tatoeages”
Advertisement

Het is gebruikelijk om te denken dat na de leeftijd van 50 jaar, iemands leven gericht is op het verval en dat alle doelstellingen die nog niet zijn bereikt als voor altijd gemist moeten worden beschouwd. Tegenwoordig heeft deze gedachte echter geen solide basis meer om zich op te baseren: een 50-jarige vandaag is in feite niet zoals een 50-jarige die in de afgelopen eeuwen heeft geleefd en we kunnen de getuigenissen ook bij ons thuis vinden, door onze eigen moeders te vergelijken met onze grootmoeders.

Dus wat is er mis met een vrouw van boven de 50 die zich nog jong voelt? Absoluut niets, zul je zeggen, en toch zijn er nog steeds mensen die denken het recht te hebben om haar te bekritiseren. Laten we samen het verhaal van deze vrouw ontdekken.

via Estado

Advertisement

Lonni Pike is een 58-jarige Amerikaanse influencer die haar succes te danken heeft aan de moed om zichzelf te zijn. De vrouw opende twee jaar geleden het Instagram-profiel greyhairandtattoos, waarin ze zich laat zien met haar tatoeages en haar jeugdige kleding met haar grijze haar. “Ik heb dit jaar mijn Instagram-pagina geopend. Ik krijg veel positieve reacties van mensen die het waarderen dat ik niet bang ben om de wereld te laten zien wie ik ben", zei ze in een interview aan het begin van haar carrière.

De vrouw, die beweert dat haar stijl kan worden samengevat in tuinbroeken en Dr. Martens, vertelde op sociale media dat haar tatoeages deel uitmaken van haar geschiedenis: ze deed de eerste op 30-jarige leeftijd, toen ze in een gecompliceerd huwelijk zat, en een tijdje gescheiden van haar man was. Op dat moment begon ze haar ware zelf naar buiten te brengen en te zijn wie ze wilde en niet wie de anderen wilden dat ze was.

Advertisement

Onvermijdelijk kwam samen met de fans de kritiek: niet iedereen accepteert haar kleding naar haar regels en niet naar haar leeftijd. Lonnie laat zich echter niet beïnvloeden en volgt haar eigen weg. Soms reageert ze op kritiek, altijd respectvol maar vastberaden. "Ik geef niemand het recht om negatief op mij te reageren op welk gebied van mijn leven dan ook. Mijn leven is mijn universum en kritiek is niet toegestaan", verklaart ze met overtuiging en voegt er aan toe: "Ik heb een geweldige baan, ik gedraag me zoals de professional die ik ben en ik beschouw mezelf als een van de besten in mijn vakgebied, dus nee, ik denk niet dat er iets is dat mij negatief kan beïnvloeden."

Ongetwijfeld een uitstekend voorbeeld van moed en spontaniteit, die gelukkig velen volgen en waarderen. Er zijn al meer dan honderdduizend volgers op haar sociale kanalen. Geweldig Lonni, ga zo door!

Advertisement