19-jarig meisje trouwt met 61-jarige man: “de families keuren het niet goed, maar wij zijn gelukkig”

Janine image
door Janine

23 September 2022

19-jarig meisje trouwt met 61-jarige man: “de families keuren het niet goed, maar wij zijn gelukkig”
Advertisement

De blik onthult de ware essentie van een persoon. Om deze reden gebeurt het heel vaak dat je iemand in de ogen kijkt en zijn karakter in een oogwenk begrijpt, zonder iets te zeggen. Op deze manier is het mogelijk om echte onlosmakelijke verbindingen te creëren.

De uiterlijke verschijning doet vaak niets anders dan de ware identiteit van een persoon verbergen, het zijn de ogen en de ideeën die twee individuen ertoe aanzetten elkaar te willen leren kennen. Dit is precies wat er met dit stel is gebeurd, een blik was genoeg om zich verbonden te voelen, ondanks hun leeftijdsverschil.

via Dailymail

Advertisement
Pubblicato da Kevin Moon su Lunedì 5 luglio 2021

Gevoelens hebben geen identiteitskaart, wanneer er een sterke band ontstaat tussen twee mensen, wordt leeftijd slechts een getal. Dit is wat er gebeurde met de jonge Audrey Cheyenne Smiley (19) en haar man Kevin Moon (61). Zij is een marechaussee, hij een voormalig politieagent. De twee leerden elkaar kennen dankzij een website. Het meisje had niet veel nodig om verliefd op hem te worden, wat haar aantrok, boven alles, was zijn karakter.

Voordat ze elkaar in het echt leerden kennen, gingen er zes maanden voorbij, waarin ze contact hadden door middel van berichtjes. Na een tijdje was het echter tijd om elkaar persoonlijk te ontmoeten. "Ik was heel blij om hem te zien, maar tegelijkertijd wist ik niet wat ik kon verwachten." Hun eerste ontmoeting vond plaats in Californië, de eerste stap was Kevin die Audrey bij de hand nam en haar kuste. “Allebei - legt het meisje uit - kunnen we het erover eens zijn dat het liefde op het eerste gezicht was".

Advertisement

Na een paar maanden was het tijd voor Kevin om de ouders van zijn vriendin te ontmoeten, die veel jonger zijn dan hij (38 en 43 jaar oud). Hun aanvankelijke afkeuring sloeg echter al snel om in goedkeuring. Toen ze de partner van hun dochter beter leerden kennen, realiseerden ze zich dat hij een goed mens was en accepteerden ze deze verbintenis. In tegenstelling tot de familie van Audrey, waren Kevins kinderen (16 en 23 jaar oud) uit een eerder huwelijk onmiddellijk dol op het meisje.

Die tussen Audrey en Kevin was een ontmoeting tussen zielsverwanten, het verschil van 42 jaar is alsof het niet bestaat. Juist om deze reden hebben ze besloten hun verbintenis door het huwelijk te versterken. Nu dromen ze ervan een eigen gezin te stichten.

Wat denk jij ervan?

Advertisement