"Mijn zwangere vriendin had een relatie met mijn broer: ik weet niet zeker of ik nog met haar wil trouwen"

Janine image
door Janine

20 Oktober 2022

"Mijn zwangere vriendin had een relatie met mijn broer: ik weet niet zeker of ik nog met haar wil trouwen"
Advertisement

Het leven van mannen en vrouwen zit vol met belangrijke momenten die fundamentele keerpunten kunnen vertegenwoordigen, goed- of kwaadschiks. Het begin en het einde van de opleiding, het rijbewijs, de eerste baan, het eerste salaris. Maar ook belangrijke gebeurtenissen in het gevoelsleven zoals het begin en het einde van een grote liefde, samenleven, huwelijk, de komst van een kind. En als aankondigingen zoals een baby op komst of een verlovingsverzoek de hoofdrolspelers er meestal toe brengen intense positieve emoties te ervaren, kan het soms gebeuren dat een onverwachte gebeurtenis een vredige en gelukkige situatie in chaos doet veranderen.

Dit is wat er gebeurde met een man tijdens de voorbereidingen voor zijn huwelijk, die iets uit het verleden van zijn toekomstige vrouw ontdekte dat zo moeilijk te verteren was dat hij aan de vastberadenheid van zijn besluit twijfelde.

via TheWorldNews

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Alles leek goed te gaan met dit jonge stel dat op het punt stond een gezin te stichten: de ontdekking dat ze een baby verwachtten zorgde voor blijdschap bij de toekomstige ouders en het huwelijksaanzoek was onvermijdelijk geweest. "Mijn vriendin en ik zijn tweeënhalf jaar samen en we zijn 5 maanden verloofd. We hadden allebei een langere verlovingsperiode verwacht, maar onlangs kwamen we erachter dat ze zwanger was", zegt de man.

Maar de situatie veranderde al snel toen de man erachter kwam dat zijn verloofde zes jaar eerder een relatie had met zijn broer voordat de twee elkaar ontmoetten. Hoewel de relatie dateerde van vóór de zijne, was de man toch van streek en is hij er niet meer zo zeker van of hij met zijn vriendin wil trouwen. Hij is teleurgesteld dat zowel zij als haar broer iets zo belangrijks voor hem hebben verzwegen.

Het was een vriend die het nieuws vertelde toen de aankondiging van de verloving op sociale media werd geplaatst. "Mijn vriend hoorde het van een ex-kamergenoot van mijn vriendin en voelde zich genoodzaakt om het me te laten weten", legt de man uit.

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Alsof dat nog niet genoeg was, liet de vriend hem het bewijs van die relatie zien, wat de man ertoe bracht zijn broer ermee te confronteren, die aanvankelijk alles ontkende, maar, geconfronteerd met duidelijk bewijs, uiteindelijk de waarheid toegaf, hem echter vragend het niet tegen zijn vriendin te vertellen. Zowel zijn broer als zijn vriendin hebben gezegd dat er niets meer tussen hen is en ze heeft er bij hem op aangedrongen niet alles te annuleren. "Ze vertelde me dat we ons kind verwachten en dat ze van me houdt. Ze vroeg me het huwelijk niet te annuleren omdat haar ouders heel boos op haar zouden zijn als ze de reden wisten."

Reddit-gebruikers hebben boos op dit verhaal gereageerd en de man dringend verzocht het huwelijk te annuleren, omdat hij noch zijn broer noch zijn toekomstige vrouw nog kan vertrouwen.

Advertisement