23-jarige vrouw legt 4000 km af om een halsband van ​​Luis Vuitton voor de hond te kopen: dit zorgt voor ophef

Janine image
door Janine

06 Oktober 2022

23-jarige vrouw legt 4000 km af om een halsband van ​​Luis Vuitton voor de hond te kopen: dit zorgt voor ophef
Advertisement

Sociale media zijn het centrum van ieders leven geworden, we besteden uren aan het "scrollen" op de belangrijkste applicaties om, zonder er al te veel aandacht aan te schenken, talloze afbeeldingen te observeren. Op deze manier lijkt het bijna of je deelneemt aan het bestaan ​​van anderen. Vrijwel iedereen plaatst graag foto's op zijn profiel om zijn leven te delen met een virtueel netwerk van vrienden. Sommige individuen zijn er echter in geslaagd om sociale media om te zetten in een echte baan, zozeer zelfs dat ze er heel goed mee weten te verdienen.

Het meisje waar we je over gaan vertellen is zich hier terdege van bewust en dankzij sociale media en haar foto's is ze erin geslaagd miljonair te worden, zozeer zelfs dat ze er voor heeft gekozen om zich over te geven aan verschillende opwellingen. Laten we eens kijken waar het over gaat.

via Trendradars

Advertisement

Linsey Donavan is een 23-jarige vrouw, maar bovenal is ze de klassieke self-made-woman, dat wil zeggen, die mensen die zichzelf kunnen waarmaken zonder enige hulp van buitenaf, maar uitsluitend op eigen kracht.

Ze is niet rijk geboren, daarom besloot ze al op zeer jonge leeftijd te gaan werken. Aanvankelijk was ze serveerster in een restaurant, maar in de loop van de tijd is sociale media belangrijker geworden in haar leven. Ze begon met het plaatsen van foto's en video's op Instagram-, YouTube- en TikTok-profielen. Daarnaast werkte ze ook als model.

Al deze factoren hebben haar in staat gesteld om al op 19-jarige leeftijd miljonair te worden, maar nu is ze een nieuwe activiteit begonnen als makelaar en met haar profielen toont ze het moment van het kopen en verkopen van huizen.

Advertisement

Omdat ze als kind zijnde niet rijk was, beweert Linsey dat ze begrijpt wat het betekent om miljonair te zijn. Om deze reden heeft ze besloten haar geld gewetensvol te gebruiken en te investeren in de aankoop van onroerend goed, dat ze vervolgens doorverkoopt.

Haar bedrijf is zo winstgevend dat ze ook heeft besloten om zich over te geven aan tal van grillen. Sommige zeker prijzenswaardig, zoals het kopen van een villa van een miljoen dollar voor haar ouders; op andere aankopen hadden ze veel kritiek, zoals de keuze om meer dan 4000 kilometer te reizen om een halsband van ​​Louis Vuitton te kopen ter waarde van 900 pond (meer dan 1000 euro) voor haar hond. "Ik besloot naar Florida te gaan om wat Louis Vuitton-accessoires voor mijn hond te kopen," zei ze.

Wat vind jij ervan?

Advertisement