Haar vriend bedriegt haar, ze gooit de televisie en de PlayStation van de derde verdieping: de buurman registreert de scène

Janine image
door Janine

19 Oktober 2022

Haar vriend bedriegt haar, ze gooit de televisie en de PlayStation van de derde verdieping: de buurman registreert de scène
Advertisement

Het ontdekken van verraad is een ervaring die geen enkele vrouw ooit zou willen meemaken, aangezien het vertrouwen in de partner permanent in gevaar zou komen. Niemand kan voorspellen wat de reactie zou zijn op zo'n ontdekking: er zijn er die in stilte zouden weggaan en er zijn er die daarentegen niet anders kunnen dan wraak te nemen voor het onrecht dat ze hebben geleden. Voor veel jongens en mannen is een van de duurste voorwerpen, na hun auto, ongetwijfeld de PlayStation: om deze reden besloot een mysterieuze vrouw, nadat ze had ontdekt dat haar partner haar had bedrogen, zijn favoriete spel te gebruiken.

via The Sun

Advertisement
@noraisnotavailable/TikTok

@noraisnotavailable/TikTok

De kwestie speelde zich af in Atlanta en werd opgenomen in een video die later op TikTok werd gepost. Het feit werd opgenomen door een vrouw genaamd Nora Fitzgerald, een buurvrouw van het anonieme meisje dat werd bedrogen, toen ze zich realiseerde dat deze laatste van plan was voorwerpen van het balkon te gooien. Het duurde niet lang voordat ze begreep wat er achter die door woede gedicteerde actie schuilging: de jonge vrouw had net ontdekt dat ze was verraden en besloot wraak te nemen door de zeer dure televisie uit het raam te gooien, die zich op de derde verdieping van het gebouw bevond, samen met de PlayStation 5 waar hij duidelijk gek op was.

De voorwerpen zijn op de grond gevallen, zonder hoop intact te blijven. In de clip, die een enorm succes is geweest met veel views, wordt de bedrogen vrouw niet direct gezien, maar is op straat een man te zien die met open armen en verward naar het raam staart.

Advertisement
@noraisnotavailable/TikTok

@noraisnotavailable/TikTok

Een paar uur later plaatste Nora nog een video waarin ze de voorwerpen op het asfalt registreerde: naast de tv en de PlaySation waren er kussens, lampen, spiegels en kleding. "Ik hoop dat hij kreeg wat hij verdiende", was de opmerking van Fitzgerald.

Gebruikers hebben kosten noch moeite gespaard om hun geamuseerde mening te geven in de commentaren. Iemand schreef: "Het lijkt de grote voorjaarsschoonmaak wel”, "ze helpt hem gewoon zijn spullen weg te krijgen zonder ermee te hoeven sjouwen!" en nogmaals: "Ik zie alleen een volwassen koningin die hem helpt in te pakken." Anderen waren het echter niet eens met de reactie van de vrouw, wat gevolgen zou kunnen hebben en voor haar nog meer problemen zou kunnen opleveren.

Wat denk jij, heeft ze overdreven?

Advertisement