Influencer koopt "per ongeluk" een bank van $100.000 en vraagt ​​haar followers om geld om het te betalen

Janine image
door Janine

15 Oktober 2022

Influencer koopt "per ongeluk" een bank van $100.000 en vraagt ​​haar followers om geld om het te betalen
Advertisement

Sociale media hebben de mogelijkheid gegeven om een ​​virtueel netwerk te creëren, waarmee iedereen in contact kan komen met duizenden mensen. In deze fictieve wereld zijn sommige individuen er echter in geslaagd om meer belang en relevantie te verwerven dan anderen, namelijk influencers. Individuen die hun leven elke dag met gebruikers delen door hun dagelijks leven te laten zien.

Vaak besluiten deze figuren sociale media te gebruiken om berichten van solidariteit en fondsenwerving te sturen voor minder bedeelde mensen, soms gebruiken ze ze uitsluitend voor hun eigen doeleinden, zoals dit meisje, dat via haar TikTok-pagina haar volgers wat geld vroeg om de bank die ze heeft gekocht te kunnen betalen.

via New York Post

Advertisement
quenblackwell/Reddit

quenblackwell/Reddit

De jonge 21-jarige influencer Quenlin Blackwell, met bijna 8 miljoen volgers, heeft een video geplaatst waarin ze zich grote zorgen maakt. Het meisje uploadde deze clip naar haar TikTok-pagina om haar volgers om hulp te vragen, omdat ze een erg dure bank had gekocht, $100.000 (€102.000), en niet genoeg geld heeft om ervoor te betalen.

Advertisement
quenblackwell/Reddit

quenblackwell/Reddit

Quenlin legde uit dat toen ze het meubel online te koop zag staan, ze een bod deed en voor de grap haar creditcardgegevens invoerde, zonder na te denken over de gevolgen van dat gebaar. Pas later besefte ze wat ze had gedaan, en ze wilde het niet geloven. Daarom pakte ze haar smartphone en maakte een video waarin ze haar volgers oproept om geld te doneren om deze bank te kunnen betalen.

"Als je een miljoen dollar hebt, zou je het me dan alsjeblieft kunnen geven? Als je een miljard dollar hebt, kun je me dan alsjeblieft een lening geven?" De clip gaat verder terwijl ze benadrukt hoe ze noodzakelijkerwijs een manier moet vinden om ervoor te betalen.

quenblackwell/Reddit

quenblackwell/Reddit

Gebruikers besloten na het horen van de oproep van het meisje commentaar te geven. De vraag die de meeste mensen zich echter hebben gesteld, is waarom ze “voor de grap" haar creditcardgegevens heeft ingevoerd. Vele anderen hebben daarentegen het pad van de ironie gekozen met zinnen als "en de Oscar gaat naar…” of "laat me eens kijken of de bank een miljoen waard is". Ten slotte zijn er ook mensen die voorstelden: "vraag het je rijke vrienden".

Wie weet of ze de bank uiteindelijk wist te betalen...

Wat denk jij?

Advertisement