x
Op 5-jarige leeftijd beweert hij de…
Ze kopen een zak bananen, en vinden er een kikker in uit Zuid-Amerika: hij heeft 6.000 km afgelegd Ook dieren hebben gevoel voor humor: 16 keer waarin ze je een glimlach hebben bezorgd

Op 5-jarige leeftijd beweert hij de reïncarnatie te zijn van een Afro-Amerikaanse vrouw: "Ik kan het bewijzen"

24 Oktober 2022 • Door Janine
23.069
Advertisement

Hebben we maar één leven of veel meer? Bestaat reïncarnatie of is ons bestaan ​​het enige dat we hebben? Iedereen heeft er een ander idee over, maar sommige getuigenissen roepen op zijn minst interessante reflecties op. Zijn we gewoon wie we nu zijn of waren we in het verleden iemand anders? In dit artikel hebben we het over een 5-jarige Amerikaanse jongen die beweert dat hij in zijn vorige leven een ander persoon was en dat hij dat kan bewijzen. Hoe? Laten we samen naar zijn verhaal kijken.

via: The Sun

Luke Ruehlman: Meet the 5-year-old boy who claims he is a reincarnation of a woman who was killed in a horror hotel fire...

Pubblicato da Melotune.com su Mercoledì 19 ottobre 2022

De ouders van Luke Ruehlman waren erg geschrokken van het verhaal van het kind, dat, toen hij nog maar twee jaar oud was, hen vertelde dat hij de reïncarnatie was van een Afro-Amerikaanse vrouw genaamd Pam. De eerste keer dat Erika, Luke's moeder, hem deze naam hoorde zeggen, vroeg ze zich af over wie hij het had, aangezien niemand in de familie haar kende. Totdat haar zoon er meer informatie over gaf: "Hij wendde zich tot mij en zei: ‘Nou, dat was ik. Maar toen eindigde mijn leven en ging ik naar de hemel. Ik zag God en uiteindelijk keerde ik terug naar de aarde als een kind en je noemde me Luke.’”

De jongen voegde verontrustende details toe, zoals het feit dat hij met een trein in de richting van Chicago was gereisd, wat in zijn huidige bestaan ​​nog nooit is gebeurd. Het gezin woont in Ohio, in Cincinnati. Bovendien gaf Luke zijn oude fysieke beschrijving: "Toen ik een meisje was, had ik zwart haar en droeg ik zulke oorbellen", wijzend op een modern paar.

Erika was stomverbaasd toen ze ontdekte dat een 24-jarige vrouw genaamd Pam Robinson in 1993 betrokken was geweest bij een brand in het Paxton Hotel in Chicago, waarbij 19 mensen, waaronder zijzelf, het leven hadden verloren. Luke kreeg enkele foto's te zien van vrouwen met dezelfde afkomst en dezelfde leeftijd als Pam, maar slechts één daarvan was zij: toen het kind werd gevraagd aan te geven welke het was, raadde hij het snel.

Mevr. Ruehlman besloot toen contact op te nemen met de familie Robinson om informatie over Pam te verzamelen en ontdekte verschillende overeenkomsten tussen de vrouw en haar zoon, zoals keyboard spelen en een passie voor Stevie Wonder.

Een verhaal dat zeker vragen oproept die niet eenvoudig te beantwoorden zijn. Wat denk jij ervan?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt