Miljonair parkeert overal zijn auto: “Het kan me niet schelen om de boetes te betalen, ik kan het me veroorloven”

Janine image
door Janine

31 Oktober 2022

Miljonair parkeert overal zijn auto: “Het kan me niet schelen om de boetes te betalen, ik kan het me veroorloven”
Advertisement

In de loop der jaren is het aantal auto's dat in de stad circuleert enorm toegenomen. Elk gezin bezit vaak minstens twee auto's. Dit betekent ook dat wanneer je moet parkeren het aantal vrije plaatsen steeds minder wordt, de enige manier om de auto te parkeren is om hem daar te laten staan waar het verboden is.

Wanneer je naar een bepaalde plaats moet, moet je niet alleen rekening houden met de tijd die nodig is om de bestemming te bereiken, maar ook met al die minuten die je kwijt bent aan het zoeken naar een beschikbare parkeerplaats.

Deze man heeft echter besloten dat hij geen tijd meer wil verspillen aan het zoeken naar een plek om zijn auto te parkeren en parkeert af en toe op de eerste plek die hij vindt. Dat hij bij zijn terugkeer een boete op de voorruit vindt, interesseert hem niet, als miljonair heeft hij genoeg geld om het te betalen.

via mrrlvkedes/TikTok

Advertisement
mrrlvkedes/TikTok

mrrlvkedes/TikTok

Zijn naam is Luke Desmaris, hij is 27 jaar oud en hij is miljonair, daarom maakt hij zich geen zorgen als hij zijn auto moet parkeren als het op een bepaalde plaats niet mogelijk is, omdat het hem niet kan schelen als hij een boete moet betalen. In feite kreeg hij in een jaar tijd ongeveer 100 bekeuringen voor dit gedrag.

Advertisement
mrrlvkedes/TikTok

mrrlvkedes/TikTok

Luke wil geen tijd verspillen aan het zoeken naar een plek, wanneer hij op de bestemming aankomt, parkeert hij zijn auto op de eerste beschikbare plek. Het maakt hem niet uit of er een verbod is. Als iedereen een deel van zijn leven besteedt aan het zoeken naar een plek om zijn auto te parkeren, wil hij zich onderscheiden, want als hij een boete krijgt maakt het hem niet uit omdat hij genoeg geld heeft om die te betalen. Hij beweert zelfs dat hij er de voorkeur aan geeft omdat hij minder tijd verliest en naar huis kan gaan om te werken.

"Als ik tijd kan besparen, dan doe ik het. Mensen zien een bekeuring, maar ik zie een VIP-parkeerplaats. Zodra ik een vrije plek zie, zet ik de auto daar neer.”

mrrlvkedes/TikTok

mrrlvkedes/TikTok

Deze man heeft besloten zijn "innovatieve" parkeertechniek te delen met Tik Tok-gebruikers en legt uit dat hij dit doet om geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een plek voor zijn auto. Velen waren het niet eens met zijn gedrag en wezen erop dat hij een "opschepper" was. Een ander onderstreepte het feit dat het in Londen waarschijnlijk "goedkoper is om een boete te betalen dan een parkeerkaartje”.

Wat vind je van zijn houding?

Advertisement