"Ik heb 11 kinderen van 8 verschillende vaders: als ik het mensen vertel geloven ze het niet”

Janine image
door Janine

30 Oktober 2022

"Ik heb 11 kinderen van 8 verschillende vaders: als ik het mensen vertel geloven ze het niet”
Advertisement

Er wordt vaak beweerd dat een van de grootste geneugten van het leven is om een ​​kind op de wereld te zetten en hem te zien opgroeien. Er zijn in feite individuen die deze filosofie volledig hebben omarmd en erin zijn geslaagd om zeer grote gezinnen te stichten. De enige problemen kunnen betrekking hebben op de kosten die dit alles met zich meebrengt en de ruimte van het huis, maar als deze belemmeringen eenmaal zijn overwonnen, staat niets je meer in de weg.

Een groot gezin hebben was de droom van dit meisje. Haar wens is uitgekomen, zozeer zelfs dat ze 11 kinderen heeft, van 8 verschillende vaders. Ondanks de talrijke kritieken die ze op het web ontvangt, verdedigt ze voortdurend haar opvatting.

via phieudoraa/Tiktok

Advertisement
phieudoraa/TikTok

phieudoraa/TikTok

Haar naam is Phi, ze is een Tiktoker uit Memphis, in de Verenigde Staten, op sociale netwerken bekend onder het pseudoniem phieudoraa. Elke dag deelt ze video's op haar profielen die een groot deel van haar leven weergeven. Van ontroerende clips tot grappige situaties. Ze houdt er echter het meest van om zichzelf te laten zien samen met haar vele kinderen.

Natuurlijk is er geen gebrek aan kritiek op haar houding. De reacties onder haar video's gaan in feite over de keuze om zoveel kinderen met verschillende vaders te krijgen. Ze heeft op een ironische manier op gebruikers gereageerd, met het argument dat het beter is om meer vaders te hebben, omdat je er op deze manier altijd meer dan één als reserve hebt. Anderen beweren echter dat ze veel kinderen heeft alleen maar om staatssubsidies te ontvangen.

"Ik hou van kinderen - antwoordde Phi - ik zou er nog veel meer willen hebben. Ik zal niet gelukkig zijn als ik het bij 11 zou moeten laten, ik wil er minstens 19. Bovenal doe ik dit alles niet voor het geld". Ze liet dan ook zien hoe hoog de subsidies zijn, en ze krijgt maar 10 dollar (10 euro), elke vier weken.

Advertisement
phieudoraa/TikTok

phieudoraa/TikTok

Ondanks de kritiek zijn er ook mensen die haar prezen voor deze keuze om zoveel kinderen te krijgen, zonder zich druk te maken over het oordeel van anderen. Een van de gebruikers merkte namelijk op dat zijn moeder 9 kinderen had met evenveel vaders, en desondanks kon hij het goed vinden met zijn broers en zussen.

Vind je dat het juist is om zo'n groot aantal vaders voor zoveel kinderen te hebben, zou men gemakkelijk de afwezigheid van een ander referentiepunt in het gezin kunnen overwinnen?

Advertisement