Bejaarde vrouw wordt betrapt op diefstal in de supermarkt: de directeur besluit haar de boodschappen cadeau te doen

Janine

30 November 2022

Bejaarde vrouw wordt betrapt op diefstal in de supermarkt: de directeur besluit haar de boodschappen cadeau te doen
Advertisement

Heel vaak komt het voor dat de financiën niet al te groot zijn om aan bepaalde grillen te kunnen toegeven. Als je naar de supermarkt gaat, wil je te vaak verschillende producten kopen om heerlijke gerechten te maken, maar helaas moet het uit eigen zak komen, en het kan gebeuren dat die niet diep genoeg is en je gedwongen wordt jezelf bepaalde producten te ontzeggen en het moet doen met wat je kunt kopen.

Deze oude vrouw, die niet genoeg geld had om de producten te kopen die ze nodig had, besloot ze in haar tas te verstoppen. Laten we eens kijken wat er toen gebeurde.

via Today

Advertisement

Pixabay - Not the actual photo

Een 82-jarige oudere vrouw liep door de gangpaden van de supermarkt om boodschappen te doen toen ze besefte dat ze niet genoeg geld had om te kopen wat ze nodig had. Op dat moment dacht ze na over wat ze kon doen, ze kon de producten die ze nodig had niet kopen, maar ze moest toch iets koken voor de lunch. Dus, ervoor zorgend dat niemand haar zag, nam ze wat blikjes tonijn en saus en stopte die in haar tas. Daarna ging ze naar de uitgang zonder te betalen.

Eenmaal langs de kassa's werd de vrouw echter tegengehouden door de directeur van de supermarkt. Ze begreep meteen dat ze ontdekt was, en op dat moment kon ze haar tranen niet bedwingen, en met betraande ogen keek ze de man aan en vroeg hem: "Bel alsjeblieft niet de politie. Ik wil niet dat mijn kleinkinderen weten dat hun oma een dief is".

Pixabay - Not the actual photo

De bedoeling van de vrouw was niet om producten te stelen, haar actie werd ingegeven door noodzaak. De directeur, die het verhaal van de vrouw had gehoord, begreep de situatie en besloot een oogje dicht te knijpen en haar te laten gaan met wat ze had genomen. "Kom hier wanneer u wilt. Een paar euro verandert mijn leven niet, ik hoop dat ik u een glimlach heb gegeven".

De man legde uit dat hij onderhand meteen het verschil kan begrijpen tussen de echte dieven en degenen die het uit noodzaak doen. Na het incident ging hij naar zijn medewerkers en legde de situatie uit. "Ik bedacht dat het mijn moeder zou kunnen zijn, dus gaf ik haar wat ze had genomen. Ik voel me helemaal geen held, ik heb altijd met opoffering en eerlijkheid gewerkt en als ik kan, probeer ik anderen te helpen".

Een gebaar van echte solidariteit, nietwaar?

Advertisement