"Ik ben 72 en ze zeggen dat ik me kleed als een 20-jarige: ze zijn gewoon jaloers op mijn look”

Janine

07 November 2022

Advertisement

Als je over straat loopt, kom je tal van gezichten tegen, sommige tonen hun leeftijd, terwijl anderen het perfect weten te maskeren. Heel vaak is het zelfs een van de meest populaire spelletjes om te raden hoe oud voorbijgangers zijn, op basis van hun gezicht, rimpels en haarkleur. Een element dat zou kunnen helpen om min of meer de generatie van verbondenheid te identificeren, is de look, de manier waarop een persoon zich kleedt, vertelt namelijk veel over zijn identiteit.

Deze vrouw daarentegen stelt dat het onmogelijk is te raden hoe oud ze is, omdat ze niet alleen altijd dezelfde lichaamsvorm heeft gehad, maar zich ook heel jeugdig kleedt.

via Dailystar

Advertisement

keikoguestofficial/TikTok

Haar naam is Keiko Guest, op sociale netwerken bekend onder het pseudoniem keikoguestofficial, ze is 72 jaar oud, maar ze gelooft dat niemand kan raden hoe oud ze is en dat iedereen denkt dat ze net boven de twintig is: "Als ik mijn leeftijd zeg, gelooft niemand me." Dit is mogelijk omdat ze in topvorm is. Haar doel is om dezelfde lichaamsbouw te behouden als toen ze jonger was, en tot nu toe lijkt ze daarin te slagen.

Keiko is gepensioneerd, single en heeft geen kinderen, ze besteedt het grootste deel van haar tijd aan trainen, zo slaagt ze er ook in om bezig te blijven. Elke dag is ze druk met ballet, gymnastiek, dans en krachttraining. Het geheim van haar verbazingwekkende vorm is echter het uitsluitend plantaardige dieet, en ze heeft al die drankjes geëlimineerd die haar bijna statige lichaamsbouw zouden kunnen beïnvloeden.

keikoguestofficial/TikTok

"Ik laat mijn lichaam niet zien omdat ik ijdel ben, maar omdat ik me goed voel en lekker in mijn vel zit. Velen vertellen me dat ik er goed uit zie voor mijn leeftijd. Bovendien mis ik het hebben van een man in mijn leven helemaal niet. Zo kan ik me meer op mezelf concentreren en dingen doen voor mezelf en voor mijn welzijn. Fit blijven is sinds mijn dertigste een prioriteit van mij en zal dat ook blijven."

Advertisement

keikoguestofficial/TikTok

Hoewel er talloze volgers zijn die haar verafgoden vanwege haar wilskracht en haar constante inzet, zijn er enkele personen die haar onder haar Tik Tok-video's bekritiseren, in de overtuiging dat ze zich niet gepast kleedt en gedraagt ​​voor de leeftijd die ze heeft: "het is leuk om je jong te voelen, - schrijft een gebruiker - maar het is noodzakelijk om altijd je soberheid te bewaren".

Denk je dat elke leeftijd zijn eigen look heeft of moet iedereen vrij zijn om zich te kleden zoals hij wil?

Advertisement