"Ik was de toiletborstel in de vaatwasser, mijn bezoek is boos: ben ik de enige die dat doet?"

Janine image
door Janine

08 November 2022

"Ik was de toiletborstel in de vaatwasser, mijn bezoek is boos: ben ik de enige die dat doet?"
Advertisement

Technologie heeft het leven van mensen een stuk gemakkelijker gemaakt, vooral als het gaat om huishoudelijk werk. De wasmachine vermijdt het met de hand wassen van kleding, de enige zorg is om de kleding op kleur te verdelen. Maar het apparaat dat iedereen in huis wil hebben en dat heel vaak wordt gebruikt, is toch wel de vaatwasser. Nadat je klaar bent met eten, hoef je alleen nog maar de borden, het bestek en de glazen erin te zetten om ze na een paar uur glanzend en helder terug te krijgen.

Een vrouw bekende echter dat ze dit apparaat ook gebruikt om een ​​ongewoon voorwerp schoon te maken: de toiletborstel. Deze onthulling heeft veel internetgebruikers verbijsterd achtergelaten.

via Tyla

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Een vrouw, die heeft besloten anoniem te blijven, deed op de website van Mumsnet de schokkende onthulling dat ze de vaatwasser gebruikt om de toiletborstel schoon te maken. Deze bekentenis is onderdeel van een verhaal. De vrouw plaatste een bericht om erachter te komen of het een dagelijkse praktijk was om producten uit de badkamer in de vaatwasser te reinigen, want toen ze er een vriend over vertelde, was deze verbluft.

"Op een ochtend - zegt de gebruiker in de post - kwam een ​​vriend van mij me thuis opzoeken, dus ik stelde hem voor om samen koffie te drinken en hij accepteerde onmiddellijk. Ik opende de vaatwasser om een ​​paar kopjes eruit te halen, maar vergat dat ik de avond ervoor ook toiletartikelen samen met borden en glazen had gewassen. Toen mijn gast dit opmerkte, begon hij zijn stem te verheffen en te schreeuwen en te zeggen dat het onaanvaardbaar was. Maar ik dacht dat het een gangbare praktijk was”.

Toen de vrouw deze reactie zag, verspilde ze geen tijd en waste ze onmiddellijk de kopjes opnieuw af, maar wendde zich vervolgens tot het web om erachter te komen of haar gewoonte verkeerd was of dat iemand anders hetzelfde deed.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Verschillende gebruikers hebben besloten in te grijpen in de discussie. De meeste mensen vinden het een verkeerde gewoonte omdat het niet hygiënisch is. "Ik ben het met je vriend eens, hij heeft gelijk. Ik zou nergens anders uit hebben gedronken", "het kan me niet schelen of het hygiënisch is of niet, dat doe je gewoon niet” of, nogmaals, “ik vind het niet acceptabel". Terwijl bijna iedereen het erover eens is dat de toiletborstel niet in de vaatwasser hoort, merkte een persoon op: "Mijn ex-partner deed hetzelfde. We leven allebei nog."

Wat vind jij?

Advertisement