x
Ze zei haar baan op om geld te verdienen…
16 foto's die laten zien hoe de natuur de mens voortdurend verrast

Ze zei haar baan op om geld te verdienen op cruiseschepen: "Ik nam een ​​risico en deed er goed aan”

22 November 2022 • Door Janine
1.946
Advertisement

Leven door te reizen en de kost kunnen verdienen door steeds nieuwe plaatsen te bezoeken is de droom van velen en er zijn zoveel mogelijkheden om die waar te maken: sommigen kiezen ervoor om piloot te worden, sommigen stewardess. De één is verslaggever of ontdekkingsreiziger, die gewoon een rugzak pakt en zonder eindbestemming op reis gaat, genoegen neemt met elk geïmproviseerd klusje om de kost te verdienen. Er zijn er ook die ervoor kiezen om hun ​​passie voor reizen te combineren met die voor de zee en aan boord gaan van cruiseschepen.

Maar zoals elke keuze heeft ook het reizende leven negatieve implicaties en helaas houden degenen die deze keuzes maken er vaak niet meteen rekening mee. Laten we samen het verhaal ontdekken van deze jonge TikToker die besloot om op cruiseschepen te werken: zal haar keuze, ondanks de minder leuke kant, succesvol zijn gebleken?

via: Headtopics

@vix.voyaging is een TikTok-gebruiker die op haar kanaal heeft onthuld dat ze haar baan heeft opgezegd om zes maanden op een cruiseschip te gaan wonen. In haar video's vertelt de jonge vrouw over de prachtige plekken die ze bezocht terwijl ze fulltime in een winkel op een cruiseschip van Alaska SZN werkte. "Het grootste risico dat ik nam, heeft zijn vruchten afgeworpen”, verklaart het enthousiaste meisje in een samenvattende video waarin ze aan het einde van haar ervaring de mooiste momenten van de reis laat zien. "Alaska SZN is bijna klaar en hier zijn enkele hoogtepunten."

De jonge vrouw laat, nadat ze zich in uniform op het dek van het schip heeft getoond, ook enkele beelden zien van haar avonturen op het land, zoals het bezoeken van tal van nieuwe steden en het observeren van de lokale fauna in natuurparken.

Na alle mooie dingen onthult de jonge vrouw echter ook dat deze levenskeuze een negatieve kant had: de werktijden zijn namelijk erg lang, iets wat ze ontdekte terwijl ze zich voorbereidde om aan boord te gaan en waar ze meteen klaar voor was om grappen over te maken in een ander filmpje. Over het algemeen is de jonge TikToker echter zeer tevreden met haar ervaring, die, hoewel erg vermoeiend, elke dag anders en opwindend is.

Er zijn veel gebruikers die haar hebben geprezen voor deze grote verandering en haar hebben aangespoord om door te gaan: "Ongelooflijk! Veel plezier" was de meest gehoorde opmerking. En geef hen eens ongelijk!

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt