"Ik wilde koste wat het kost een kind, nu ik er een heb zou ik terug willen"

Janine image
door Janine

04 Januari 2023

"Ik wilde koste wat het kost een kind, nu ik er een heb zou ik terug willen"
Advertisement

De droom van veel paren is om ooit kinderen te krijgen, maar dit is geen eenvoudige wens om te bereiken, of beter gezegd, het is niet voor iedereen weggelegd. Het komt soms voor dat dit allemaal heel gemakkelijk gaat, in andere gevallen kan een vrouw er vele jaren over doen voordat ze zwanger wordt.

Veel mensen brengen hun hele bestaan ​​door met verlangen naar iets, maar juist wanneer ze het krijgen, realiseren ze zich dat waar ze een leven lang van hebben gedroomd, niet echt is wat ze wilden. Deze vrouw heeft eigenlijk altijd al een kind willen hebben, ze was er zeker van dat ze de eerste keer dat ze hem in haar armen zou hebben gehouden buitengewoon gelukkig zou zijn geweest, maar helaas ging niet alles zoals ze had gehoopt.

via Dailymail

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De vrouw koos ervoor om anoniem te blijven en gaf er de voorkeur aan het pseudoniem Alice Mann te gebruiken. Ze wilde haar verhaal vertellen en haar ervaring als ouder onthullen. Van kinds af aan heeft ze altijd al een gezin willen stichten, maar vooral kinderen willen krijgen.

Toen ze 36-jaar was, had Alice de juiste partner om deze weg in te slaan, nog niet ontmoet. Deze man leek niet te bestaan, totdat ze hem op 40-jarige leeftijd vond. Beiden waren het erover eens en stonden te popelen om een ​​kind te krijgen, en hoewel het meerdere jaren duurde, werd uiteindelijk hun droom werkelijkheid. Jammer echter dat op het moment dat ze kregen wat ze het liefst wilden, ze van gedachten veranderden..

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Ik kon het niet geloven - zegt Alice - ik was eindelijk moeder geworden, ik kon niet gelukkiger zijn dan dat. Toen ik hem voor het eerst omhelsde, voelde ik echter niet de zeer sterke sensaties, waarvan ik zo vaak had gehoord, maar ik vond het geweldig om hem na zo'n lange tijd bij me te hebben. Na ongeveer een maand was dat gevoel van vreugde verdwenen en wilde ik niets liever dan terug gaan. Nadat ik mijn grootste droom had bekroond, besefte ik dat ik hem niet meer wilde".

Alice beweert te hebben nagedacht over alles wat moeder worden zou inhouden, maar de realiteit is altijd anders dan verwacht. Misschien had ze niet nagedacht over de voortdurende behoeften van de kleine, midden in de nacht moeten opstaan ​​en voortdurend voor hem moeten zorgen. "Ik wilde het zo graag. Ik voelde me er klaar voor, maar nu spijt het me dat ik niet de moeder ben die ze verdient."

Wat denk jij ervan?

Advertisement