Ze heeft moeite haar rekeningen te betalen, maar geeft £140 uit aan kerstcadeautjes voor haar honden

Janine

20 November 2022

Ze heeft moeite haar rekeningen te betalen, maar geeft £140 uit aan kerstcadeautjes voor haar honden
Advertisement

Iedereen die huisdieren heeft, kent de speciale band die met hen kan worden opgebouwd, zozeer zelfs dat veel mensen ze als hun kinderen gaan beschouwen. En ouders willen het beste voor hun kinderen, ze willen hen alles garanderen wat ze verdienen, ten koste van vele opofferingen. Een 30-jarige Londense vrouw verbaasde het web toen ze zei dat ze problemen had met het betalen van de rekeningen, maar dat ze het geven van dure cadeaus aan haar geliefde honden voor Kerstmis niet opgeeft.

via Head Topics

Advertisement

fayskerritt/TikTok

Fay Skerritt woont in Londen en is de "moeder" van twee cockapoos, Caramell en Lola. De jonge vrouw geeft zoveel om haar dieren dat ze, ondanks de financiële tegenspoed, heeft besloten zich er niet van te weerhouden om ze de komende kerst dure cadeaus te geven. In feite is het vastgestelde budget voor de geschenken die voor haar honden zijn gereserveerd £70 per hond, voor een totaal van £140. Fay zei dat ze op dit moment wat moeite heeft om de rekeningen te betalen, maar ze wil Lola en Caramell niettemin respectabele geschenken garanderen. "Voor mij zijn het mijn kinderen. Ze kunnen niet voor zichzelf zorgen, dus ik geef ze graag leuke dingen."

Fay legde uit dat ze zal stoppen met het geven van geschenken aan haar familie om voor haar honden elk een wintertrui te kopen, om ze te beschermen tegen de kou tijdens hun dagelijkse wandelingen, en een mand vol lekkernijen voor hun dagelijkse snacks. Bovendien zal Skerrit haar harige vrienden voorzien van een nieuw mandje en speciale handdoeken om hun pootjes schoon te maken na thuiskomst.

fayskerritt/TikTok

"Om dit allemaal te kunnen betalen, zal ik het zeker niet aan andere dingen uitgeven", zei ze. "Ik heb moeten bezuinigen op cadeaus voor mijn familie. We hebben besloten dat we elkaar dit jaar geen grote cadeaus zullen geven. Ik was van plan een winterjas voor mezelf te kopen, maar ik vond een oude jas en daar neem ik genoegen mee. Ik geef mijn kleren op voor die van hen, want als die van hen niet goed meer zijn, kunnen ze ze echt niet meer gebruiken. De oude kleren die ik heb, zullen voldoende voor me zijn.” Fay geeft toe dat ze zich realiseert dat dit misschien overdreven klinkt en zei dat ze er wat kritiek op heeft gekregen, maar ze beweert ook dat "het mensen zijn die geen honden hebben, dus ze kunnen het niet begrijpen." Haar familie daarentegen is begripvol.

Fay koopt ook doe-het-zelf speelgoed om geld te besparen: "Ik ging naar mijn plaatselijke bouwmarkt en nam wat touw mee om een ​​touwspeeltje te maken. Het was niet alleen leuk om het zelf te maken, maar het kostte me ook de helft van wat ik zou hebben uitgegeven in de dierenwinkel." Wat vind je van de keuze van Fay? Vind je het overdreven of zou je hetzelfde doen voor je honden?

Advertisement