Een stel wil in een restaurant van tafel wisselen vanwege het geschreeuw van een kind: de moeder reageert

Janine image
door Janine

05 December 2022

Een stel wil in een restaurant van tafel wisselen vanwege het geschreeuw van een kind: de moeder reageert
Advertisement

Ouder worden is een van de mooiste ervaringen en gevoelens die er kunnen zijn, maar aan de andere kant is het ook een heel vermoeiende bezigheid. Zeker als je kind nog klein is. Er worden veel slapeloze nachten doorgebracht, het komt namelijk voor dat het kind wakker wordt en je moet opstaan ​​om hem te wiegen, in de hoop dat hij zo snel mogelijk weer in slaap valt. Juist daarom is het vaak nodig om er even tussenuit te gaan, een momentje helemaal voor jezelf.

Dit stel had een avond vrij genomen van hun kinderen om naar een restaurant te gaan. Wel jammer dat aan het tafeltje naast hen een kind huilde. De twee vroegen de ober om van plaats te wisselen, maar dit verzoek maakte de moeder van het kind boos. Wat is er gebeurd?

via Ok_Candy7966/Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Deze ouders wilden hun verhaal vertellen via een post op Reddit en vroegen gebruikers of zij degenen waren die een fout hadden gemaakt of dat het juist was om de ober te vragen om van tafel te wisselen. Deze mama en papa houden van hun kinderen, maar soms willen ze er even tussenuit en wat tijd alleen doorbrengen. Ze hadden een intieme avond georganiseerd, waarbij ze een tafel hadden gereserveerd in een luxe restaurant.

Op de dag van het etentje liepen ze het restaurant binnen en gingen aan hun tafel zitten, maar een paar minuten later zagen ze een stel naast hen komen zitten met een kind in een kinderwagen. "In het begin ging alles goed, maar kort daarna begon de baby te huilen. Ze probeerden hem op alle mogelijke manieren te troosten, maar elke keer als het leek alsof ze erin slaagden hem in slaap te krijgen, werd hij wakker en begon hij weer te huilen."

Op dat punt overwoog het paar op te staan ​​en te vertrekken, maar ze hadden al besteld. De enige oplossing was om de ober te vragen om van plaats te veranderen. De twee ouders met de baby hoorden het verzoek, "toen wendde de moeder zich tot mij en zei dat ik waarschijnlijk geen kinderen had, maar vooral dat kinderen mensen zijn en je moet kunnen accepteren dat ze lawaai kunnen maken. Ze laten stoppen met huilen is moeilijk. Ik wilde geen ruzie beginnen, maar ik vertelde haar dat ze echt iets aan het huilen kon doen, namelijk haar baby mee naar huis nemen. Zodat ze tenminste alle anderen van hun maaltijd kon laten genieten”.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Gebruikers hebben vooral de kant gekozen voor het paar dat de hoofdrolspelers van het verhaal zijn, en zeiden dat ze de situatie volledig begrijpen. "Als je een babysitter inhuurt om een ​​avond met je man te genieten, is het laatste wat je wilt dat er nog een schreeuwend kind naast je zit." Velen voerden bovendien aan dat het verzoek van het paar absoluut rechtmatig was: "ze vroegen gewoon om van tafel te wisselen".

Met wie ben je het eens?

Advertisement