"Ik werd uit de sportschool gestuurd: ik kreeg te horen dat mijn kleding ongepast was"

Janine image
door Janine

14 December 2022

"Ik werd uit de sportschool gestuurd: ik kreeg te horen dat mijn kleding ongepast was"
Advertisement

Er zijn veel mensen die van sporten houden, iedereen heeft zijn eigen gebied waarin hij het beste uit zichzelf kan halen. Iedereen heeft een favoriete discipline, als ze die beoefenen voelen ze zich gelukkig, de rest van de wereld verdwijnt en ze zijn één met hun passie.

Elke sport heeft echter een specifieke outfit die training bevordert, maar die bovenal een vrije beweging van de lichaamsdelen die bij die acties betrokken zijn, mogelijk maakt, om te zwemmen is er bijvoorbeeld badkleding waarmee zwemmers minimale wrijving met het water hebben. Jammer echter dat dit meisje, ondanks dat ze dacht dat ze passende kleding had, uit de sportschool werd verwijderd, omdat ze vonden dat het niet de geschikte kleding was.

via Dailymail

Advertisement
leanie.marie/TikTok

leanie.marie/TikTok

Leanie Marie, op sociale media bekend onder het pseudoniem leanie.marie, is een meisje dat graag naar de sportschool gaat, maar na wat haar overkomen was, wilde ze stoom afblazen op sociale media.

Het meisje publiceert dagelijks clips, waarin ze vertelt over haar dag. Deze keer besloot ze zich echter te concentreren op een specifieke gebeurtenis, namelijk dat ze vanwege haar outfit werd gevraagd de sportschool te verlaten.

Advertisement
leanie.marie/TikTok

leanie.marie/TikTok

In de video wilde ze haar kleding laten zien die volgens deze sportschool ongeschikt was. Ze trekt haar hoodie uit en pronkt met een atletisch olijfkleurig topje. Het kledingstuk heeft geen overmatige halslijn. Ze wilde dan ook op een ironische manier onderstrepen hoe het haar bedoeling was om te trainen en niet om haar vormen te laten zien: "Wat ik doe voor de kost? Ik ben een professional die op zoek is naar aandacht". Ze droeg ook een lange zwarte joggingbroek onder haar topje.

Leanie dacht dat haar outfit perfect was om te sporten, maar blijkbaar niet. Zodanig dat ze zelf geschokt was toen ze haar benaderden en vroegen om weg te gaan.

leanie.marie/TikTok

leanie.marie/TikTok

Gebruikers kwamen onmiddellijk tussenbeide en moesten wel commentaar geven op dit verhaal, aangezien ze degenen die haar hadden weggestuurd overdreven vonden. Sommigen schreven ironisch genoeg "ze deden er goed aan, omdat haar schouders te zichtbaar zijn" of, nogmaals, "ze had haar rug moeten bedekken". Anderen hadden echter kritiek op dit gedrag omdat ze zouden hebben begrepen alsof haar kleding overdreven was, maar aan haar outfit mankeerde niets.

Wat vind jij?

Advertisement