Metselaar pronkt met gebeeldhouwde spieren: "Ik sport niet, ik drink Coca-Cola en eet junkfood"

Janine image
door Janine

16 Januari 2023

Metselaar pronkt met gebeeldhouwde spieren: "Ik sport niet, ik drink Coca-Cola en eet junkfood"
Advertisement

Er zijn veel mensen die gepassioneerd zijn door fitness, die verschillende oefeningen doen om een ​​gebeeldhouwd lichaam te krijgen. Maar meestal is hard werken niet genoeg. Allereerst moet je gevolgd worden door echte professionals die weten hoe een bepaalde training uitgevoerd moet worden, maar vooral moet een bepaald dieet hiermee gecombineerd worden.

De hoofdpersoon van het verhaal dat we gaan vertellen heeft, ondanks dat hij niet naar de sportschool gaat en een dieet volgt op basis van junkfood en koolzuurhoudende dranken, een gebeeldhouwd lichaam, waarmee hij pronkt op zijn sociale netwerken.

via freddybautista44/TikTok

Advertisement
freddybautista44/TikTok

freddybautista44/TikTok

Zijn naam is Freddy Bautista, bekend op sociale media onder het pseudoniem freddybautista44, maar bij de meesten bekend onder de bijnaam "de legendarische metselaar". Hij werkt dus als metselaar, en op zijn profielen publiceert hij filmpjes waarin hij pronkt met zijn lichaamsbouw en laat hij vooral zien hoe hij traint met gereedschap. Zijn lichaam werd "gebouwd" zonder ooit naar de sportschool te gaan, zelfs zonder ooit het dieet te volgen dat bij sporters past.

Advertisement
freddybautista44/TikTok

freddybautista44/TikTok

In veel video's wordt Freddy dan ook gezien terwijl hij koolzuurhoudende dranken drinkt, waaronder frisdrank en Coca-Cola, en junkfood eet, zoals calorierijke repen. Verschillende volgers geloven echter niet dat dit zijn dieet is, omdat het niet mogelijk is om dat resultaat te bereiken zonder een dieet te volgen. Onder het voedsel dat hij op zijn profielen laat zien, zitten ook zeer voedzame producten zoals bonen, eieren, sommige groenten en stoofschotels, maar zoals hij zelf aangeeft, mogen heerlijke lekkernijen niet ontbreken.

freddybautista44/TikTok

freddybautista44/TikTok

Sommige TikTok-gebruikers geloofden de informatie van de betrokkene niet en beweerden dat hij loog over zijn dieet, anderen bekritiseerden hem door hem te vertellen dat hij gezonder moest eten, ondanks dat hij een mooie lichaamsbouw heeft. De meesten zeiden echter dat zijn lichaam waarschijnlijk het resultaat is van aanleg: "hij heeft geluk dat hij niet aankomt" of, nogmaals, "hier geldt de regel van eten zoveel je wilt, maar zonder ooit te stoppen met trainen". Er zijn ook mensen die hem verdedigen en beweren dat het normaal is om in deze vorm te zijn "omdat hij door 8 uur als metselaar te werken veel beweging krijgt".

Denk je dat het mogelijk is om deze lichaamsbouw te krijgen zonder een uitgebalanceerd dieet te volgen?

Advertisement